1 Pár Horúčka Teplej Vykurovacej Ponožky pánske, dámske Nohy Otepľovanie Zimné Dlhé Elektrické Kúrenie Ponožky Prst Priehlavku Oblasti Horúčka Unisex
1 Pár Horúčka Teplej Vykurovacej Ponožky pánske, dámske Nohy Otepľovanie Zimné Dlhé Elektrické Kúrenie Ponožky Prst Priehlavku Oblasti Horúčka Unisex
Sku: g39535
(0 Recenzie)
Novinka

€10.25 €14.64

Popis:

Funkcie:

1. Nabíjateľná kúrenie ponožky-Nabíjateľná kúrenie ponožky dokonale kombinovať kvalita, spoľahlivosť a komfort. Kúrenie ponožky sú dôležitou súčasťou nášho nohy zdravie. Vedú nás teplej a pohodlné, v studenom počasí.

2. Však, to nie je len tak nejaké ponožky. Tento kúrenie ponožky sú navrhnuté tak, aby poskytovali uspokojivý teplo pre nabíjanie batérie na niekoľko hodín.

4. Ľahké a pohodlné-ľahký a ľahký vykurovací panel. Vykurovanie ponožky sú vybavené ľahké a nevtieravé vykurovacie prvky, ktoré môžu trvať niekoľko hodín, aby ste pobyt teplé a komfortné na najchladnejších dňoch. Elektrické kúrenie ponožky aby ste celý deň v teple a pohodlné, veľmi vhodný pre pešiu turistiku, poľovníctvo, ľad, rybolov, aj vonku v chladnom počasí. Nie je potrebné krok na vaše nohy v zime.

5. Najlepšie teplé ponožky-v zime teplé ponožky sú vhodné pre krvný obeh a teplé celé telo. Nabíjateľné batérie elektrické kúrenie ponožky. Najlepšie nohy teplejšie v každom chladné dni.

6.Perfektný darček-používa sa ako teplé darček pre rodičov a priateľov, to je najlepšie, aby sa vaše nohy v teple v krutej zime.

Špecifikácie:

*Materiál: polyesterové vlákna (polyester)

*Veľkosť: ponožka dĺžka 31-33 CM

*Inštalácia 6 nabíjateľné AA batérie (batérie nie sú súčasťou dodávky, budete musieť kupovať sami), a použiť na úsporu energie režim pre 4 až 6 hodín nepretržitého používania

Obsah balenia:

Zimné vykurovanie elektrické ponožky*1 pár

Indikátor batérie poľa*1

Kapela*2

Poznámka:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

Štítky: postoj ponožky prst, nohy trample, horúčka ponožka, menovitý elektrický ponožky, elettric kúrenie ponožky, elektrické ponožky ženy, elektronické kúrenie ponožky, cyklistické ponožky muž doprava zadarmo, cyklista ponožka, zimná ponožka.

  • Prst-oddelené: No
  • Hadica Výška: Pančuchy
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Pohlavie: ŽENY

Súvisiace produkty