1PCS Kúrenie Vytvrdzovania Vodivé Striebro Buničiny Zváranie Striebro Lepidlo 0.2 0.3 0.4 0.5 0.6 0.7 1.0 ML Vodivé Striebornou Farbou Pera
1PCS Kúrenie Vytvrdzovania Vodivé Striebro Buničiny Zváranie Striebro Lepidlo 0.2 0.3 0.4 0.5 0.6 0.7 1.0 ML Vodivé Striebornou Farbou Pera
Sku: g4032
(1 Recenzie)
Novinka

€4.36 €4.85

Popis:

MECHANIK Vykurovacích Vytvrdzovania Vodivé Striebro Buničiny Zváranie Striebro Lepidlo 0.2 0.3 0.4 0.5 0.6 0.7 1.0 ML Vodivé Striebornou Farbou Pera Funkcie: kupujete Strieborné vodivé lepidlo / Vložiť Elektroniky oprava aplikácie. Je ľahké byť použité. Stačí zapojiť a hrať. Je to skvelé pre opravu defektu stopy / skladby alebo vytvorenie hladkého prepojok na PCB dosky. To môže byť použitý pre opravu membrány prepínače. Je ideálny pre oba pevné & flexibilné substrátov. Je to široko používané v domácnosti, dodávky, (napríklad chladnička, pitie stroj, elektromagnetické rúra a elektronické rýchlovarná kanvica a pod.) elektrická položiek (napríklad energie, vynálezca, relé a SCR atď.) CPU počítača, LED displej, LCD displej, optických vláknových komunikačných zariadení, radič, chladič a LED atď. Ako používať: 1. Uplatňovať striebro lepidlo / tmel v mieste, ktoré chcete. 2. Po požadované skladby dostať posedenie, Prosím, dovoľte jednu hodinu na sušenie. 3. Ak chcete sušenie rýchlo, vyhodiť je s sušič na vlasy pre 5 - 10 minút bude OK. Drahý priateľ:

Ďakujem vám veľmi pekne za vašu návštevu na našom obchode! Budeme sa snažiť, aby vám slúžili!

Akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás a riešiť, neotvárajte spory, Spory je len strata času。Vďaka!

O Senting

1:nebojte sa o našich rýchlosť doručenia, našom obchode výrobky majú zásob! Po zadaní objednávky zabezpečíme zásielky v čase!

2:môžete Si vybrať svoj vlastný spôsob, ako logistiky!

Ak nemáte špeciálne požiadavky, môžeme si vybrať najrýchlejší spôsob, ako si myslíme, že logistika dodanie!

3:Pred zásielky, budeme kontrolovať vašu adresu, ak vaša adresa patrí do vzdialenej oblasti, skontaktujeme sa s vami!

4:Naše tovaru nie sú zahrnuté v cene ciel a diaľkové dodacie náklady

O colné:

1:keď sme loď,tovar je zvyčajne o 7 dní, kým colné! Vysporiadať sa s colné otázky včas!

2:Ak potrebujete faktúru, prosím, nechaj ma správu a nechajte vašu e-mailovú adresu, ja vám bude zaslané na váš email do 8 hodín!

3 :Naše výrobky neobsahujú ciel. Ak vaša krajina colné zbierať ciel, prosím zaplatiť v čase. Budeme nezodpovedá, ak sú tovary vrátené alebo zničená, pretože nie je tam žiadny vyžadovať zaplatenie cla. Ďakujeme za pochopenie.

Štítky: vodivé farba grafit, emf tienenie farba, elektricky vodivé lepidlo, oxid pasta na spájkovanie, 3d vlákna pero, holé farba, silný striebro vodivé lepidlo, vysoké teplo farba, elektrický vodivý lak, strieborný prach lepidlo.

  • Veľkosť Častíc: 1-10µm
  • Číslo Modelu: MECHANIK MCN-DJ002

Súvisiace produkty