20PCS dx5 dvojité jar Atrament dumper pre dx4 dx7 tlačovej hlavy Thunderjet sunika atramentová tlačiareň klapky 3*2 mm s konektorom
20PCS dx5 dvojité jar Atrament dumper pre dx4 dx7 tlačovej hlavy Thunderjet sunika atramentová tlačiareň klapky 3*2 mm s konektorom
Sku: g4039
(4 Recenzie)
Novinka

€12.70 €15.31

Popis:

Model: DX5 atrament klapky dvojité jar

Užitočné: Roland Mimaki Mutoh xuli witcolor aifa sky farba thunderjet galaxy

Farba: Biela

Platby:

V súčasnosti môžete platiť pomocou Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, debetná karta Maestro, WebMoney a bankový prevod.Viac možností platby budú k dispozícii na Golstroj.sk v budúcnosti.

Vracia:

1. Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme. 2. Vrátime vám ak vrátite predmety v 7days od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.

Farba Nezhody:

100% aktuálnych fotografií.Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody,Prosím, v druhu prednosť.

Spätná väzba:

1. Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Nechajte nám spätnú väzbu a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. 2. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby,pocit, prosím, kontaktujte nás skôr, než negatívna spätná väzba.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Zásielky:

1. Máme loď na celom svete, za účelom majú sledovacie číslo. 2. Tovar vám bude odoslaný do 2 pracovných dní po tom, čo sme dostali overené platby. 3. Ak ste nedostali vašu položky do 30 dní po zaplatení poplatku za poštovné a dobierku (ako je Čína Poštou),dajte nám prosím vedieť.budeme ďalej sledovať zásielky a odpovedať vám. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 4. Podporujeme väčšinu doprava spôsobmi: Čína Príspevok Registrované Air Mail, ePacket, POS Malajzia

Pozornosť

1.Ak máte akékoľvek otázky, dúfam, že nás môžete kontaktovať v prvý raz. Naša pracovná doba je od 8:30 do 18:00 od pondelka do soboty. Nedeľa je náš deň voľna, takže ak sa pýtate sa nás, v nedeľu, sme sa dostať späť k vám na ďalší pracovný deň! prosím, trpezlivo čakať! 2.Akékoľvek otázky týkajúce prepravné podmienky a spôsoby platby sú vítané, kontaktujte nás a my sa pokúsime vyriešiť váš problém. 3.Ak máte nejaké špeciálne požiadavky na balenie,môžete zanechať odkaz! Budeme sledovať vaše požiadavky pri balení! 4.Budeme loď tovaru, akonáhle vidíme, poradie,zabezpečenie toho, že vaša spokojnosť je vždy na našej strane je cieľ. 5.Ak máte akékoľvek otázky a problémy s výrobkom po prevzatí tovaru prvýkrát, môžete zanechať odkaz na nás na prvýkrát. Budeme sa snažiť vyriešiť váš problém potom, čo videl správy. Prajeme vám šťastný nakupovanie a šťastný život.

Štítky: dx5, dumper truck, dx4 print head, dx7 tlačovej hlavy epson, dx7 hlavu, atrament epson dx4, klapky xp600, dumper dx7, formálne ženy, simwood.

  • Napätie: 220V
  • farba: Biela
  • Atrament Typ: Eco rozpúšťadlo atrament na vodnej báze atramentu
  • filter čistý: Veľký filter čistý
  • Funkcia: filter atrament
  • Názov Značky: Magnetické
  • vhodné tlačovej hlavy: Dx4 dx5 print head
  • Pripojenie atrament trubice veľkosť: 3*2 mm atrament trubice
  • Užitočné tlačiareň: Roland Mimaki Mutoh xuli witcolor aifa sky farba thunderjet galaxy
  • Množstvo: 20pcs
  • Číslo Modelu: dx5 atrament klapky dvojité jar

Súvisiace produkty