Syntetické Kati Hlavu Bábiky pre kadernícky salón Farebné 65 cm vlasy Účesy Žena Kaderníctvo Štýl Tréningu Hlavu
Syntetické Kati Hlavu Bábiky pre kadernícky salón Farebné 65 cm vlasy Účesy Žena Kaderníctvo Štýl Tréningu Hlavu
Sku: g40498
(0 Recenzie)
Novinka

€18.83 €30.36

Popis:

Syntetické Kati Hlavu Bábiky pre kadernícky salón 65 cm vlasy Účesy Žena Kaderníctvo Štýl Tréningu Hlavu Zlatá blond

100% vysokej teplote vlákno celej dĺžke a hrubé Kati Hlavu lacné a doprava zadarmo nádherné farby a najlepšia kvalita nie je jednoduché spleti a nie je ľahké zvliekanie pošleme von s darček dĺžka vlasov: 65 cm dlhé 1.v dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory,obrázok sa nemusí odrážať actural farba iterm.prosím, zvážte to pred kúpou. 2.prosím, nechajte mierne odchýlky na meranie údajov 1 .Všetky položky sú skladom, a expedovaný k vám čo najskôr vašej platby prijímajú.

1.Ako umývať vlasy? Pre použitie na dlhú dobu , prosím, čistenie vlasov pomocou vody a uistite sa,že hlavy sa strmhlav , nechcem, aby vodu dostať do hlavy vlasy , po čisté dať vlasy do vlasov kondicionér vody , a zostať okolo 10 mintues , a uistite sa, že vlasy kondicionér teplota vody okolo 90 stupňov , a potom vyčistite hlavu do vody , a nechcem, aby vodu dostať do hlavy , pretože tam sú otvory na hlave, tam sú všetky hubky v hlave , voda bude corrodes huba ak voda nasáva . po tom, aby hlavou dole a sušič na klesajúci čaká na vlasy sušenie , nevkladajte hlavu pod vplyvom priameho slnečného svetla . 2.prečo farby vlasov nemusíte sa zdá, že presne tak, ako obrázky zobraziť alebo description hovorí? Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď.Tieto obrázky sú prevzaté osobne, pre váš odkaz len, možno nejaký dôvod, veľkosť a farba je odlišná skutočné vlasy, prosím prednosť v druhu, vďaka za vaše porozumenie a podporu. 3.Som predajca,chcel by som kúpiť viac produktov,čo je veľkoobchodné ceny ? ak by ste si chceli kúpiť veľké množstvo,prosím, kontaktujte nás , poskytneme vám najlepšiu cenu, ďakujem moc! 4.ako česať vlasy? Prečešte hrsť vlasov prstami. Jemne hrebeň na vlasy z konca parochňu so špeciálnym hrebeňom. Roll vlasy pásma v smere na konci,ak chcete predĺžiť využiť čas,je lepšie sa držať mimo vysokej teplote

Štítky: vedúci kati, barbi hlavu, hlavu parochňu, bjd bunda, kati, loom nástroj, 65 cm bábiku, Vedúci Štýl, čierne vlasy kati, statív kaderníctvo hlavu.

  • Názov Značky: fervency
  • Materiál: PP
  • Dĺžka vlasov: 65 cm dlhé
  • Pohlavie: Žena

Súvisiace produkty