Celestron ďalekohľad ďalekohľad Zahraničné X 8*42 Vodotesný, prenosný zobrazenie viacvrstvového film zelená optický povlak ďalekohľady
Celestron ďalekohľad ďalekohľad Zahraničné X 8*42 Vodotesný, prenosný zobrazenie viacvrstvového film zelená optický povlak ďalekohľady
Sku: g40560
(0 Recenzie)
Novinka

€68.03 €76.44

Popis:

PREHĽAD: Navrhnuté tak, aby uspokojili potreby každého vonkajšie enthusias vodotesné , dusíkom-vyčistené a gumy obrnených. Ideálny začiatok binokulárne, rovnako ako ideálny back-up binokulárne pre pokročilých používateľov. Plne multi-potiahnuté optika a BaK-4 hranoly poskytnúť lepší kontrast a rozlíšenie zvýšením prenos svetla cez celú optickej dráhy. Twist-up eyecups s viacerými pozíciami. Lupa " -friendly s 17.8 mm očný reliéf. ŠPECIFIKÁCIE: Cieľ Priemer Objektívu (mm) :42 mm (1.65 v) Zväčšenie (x) :8 x Zdanlivé zorné Pole :6.8 ° Lineárne zorné Pole :357ft/119m @1000yds/m výstup Žiaka (mm) :5.3 mm (0.21 v) Očný Reliéf (mm) : 18 mm (0.71 v) Close Focus (Ďalekohľady) :14,8 v ft (4,5 m) IPD Max: 74 mm (2.91 v) IPD Min: 56 mm (2,2 v) Optické Nátery Multi-Vrstvené Hmotnosť (oz) 21.1 oz (600 g) Hranol Sklo (Typ): Bak-4 Šero Faktor :18.33 Relatívna Jas :27.56 Vode odolná: Áno Plnené Dusíkom (Fogproof): Áno Statív Adaptabilné: Áno Rozmery (dx š xv) :5.75x4.96x2.08" / 146x126x53mm Zahrnuté Položky: Cieľ objektív čiapky, rainguard, remienok na krk, puzdro, objektív handričkou, návod na obsluhu POPIS Celestron to Zahraničné X Series sú plne naložené pokročilé funkcie nevyhnutné pre poľné použitie, ponúkané na rozpočet-priateľské ceny navrhnuté tak, aby uspokojili potreby každého outdoorových nadšencov, z birders a poľovníci, aby športových fanúšikov a cestovateľov. Vysoko-kvalitného BaK-4 hranoly v kombinácii s plne multi-potiahnuté optika zvýšiť kontrast a rozlíšenie tým, že poskytuje maximálny prenos svetla cez celú optickej dráhy prináša vám jasnejšie, podrobnejšie snímky. Twist-up eyecups s viacerými pozíciami zabezpečiť pohodlné prezeranie s alebo bez okuliarov. S zväčšenie 8x, budete mať široké zorné pole umožňuje jednoducho postupujte podľa predmetov, keď sa pohybovať. 42 mm cieľom šošovky zhromaždiť dostatok svetla, ideálne pre použitie pri slabom osvetlení,a s semi-attached cieľ objektív čiapky budete môcť ponechať šošovky chránené vo všetkých dobách. Okrem toho, veľké, hladké zameranie kolieska sa ľahko obrátiť, čo vám umožní zaostriť na objekty v rôznych vzdialenostiach aj s rukavicami na. Waterproof, fogproof, a dusíka nenapraví, Zahraničné X je pevný, aby odolalo prvky na ďalšie vonkajšie exkurzie. Polykarbonátové bývanie je extrémne odolný a schopný vydržať drsné použitie v oblasti, zatiaľ čo zostávajúce ľahký. Na Zahraničné X je statív-prispôsobivý a zahŕňa binokulárne popruh, objektív handričkou, mäkké ochranné púzdro a Obmedzená Doživotná Záruka. Celestron to Zahraničné X je všestranný binokulárne a vynikajúcu hodnotu, takže je ideálnou voľbou pre všetky outdoorové dobrodružstvá!

1. Akceptujeme alipay tu.

prosím, aby platba priamo po svoje víťazstvo položky. Po zaplatení zbaví, vaša objednávka bude zaslané do 2 pracovných dní (mimo sviatkov a víkendu) a my vám pošleme sledovacie číslo vašej e-mail-box.

2. Všeobecne platí, že to bude trvať asi 25 pracovných dní pre dosiahnutie U. S. A., Kým to bude trvať asi 30 pracovných dní dosiahnuť E. U., Ale niekedy, čas bude oneskorené vo vašom miestne zvyky, alebo na pošte. počkajte niekoľko dní s trochu viac trpezlivosti. akékoľvek otázky pls dajte nám vedieť v prvý raz.Ak sú unexpectable dôvodov, ako colné odbavenie odkladu, tajfún, štrajk, dovolenka dovolenka v prechode krajiny alebo štáty/miest a tak ďalej, dodacia lehota bude dlhšia, než je obvyklé.

POZNÁMKA:ZVYČAJNE POUŽÍVAME ČÍNA PRÍSPEVOK AIR MAIL,AK POTREBUJETE INÉ SHIPPMENT,PLS, DAJTE NÁM VEDIEŤ,BUDEME PODĽA ACTRUA PENIAZE NA ODOSLANIE K VÁM.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Prípadné otázky pošlite e-mail na nás.Budeme reagovať na vašu požiadavku do 24 hodín počas pracovných hodín 9.00 hod. do 6.00 hod (Peking Čas) od pondelka do soboty. Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a budeme odpovedať vám čo najskôr.

•Ponúkame produkty na jeden rok záruka.

Sľubujeme, že budeme kontrolovať každý výrobky, keď nám ho poslať.a Pls nám vedieť v prvom čas, ak výrobky, ktoré má akúkoľvek otázku, do troch dní po máš to.

Štítky: ďalekohľad celestron skymaster pro, ďalekohľad praktica, celestron, dieťa ďalekohľady, celestron skymaster uk, telefón adaptér mount monokulárne ďalekohľady rozpoznaniu, binokulárne celestron, binokulárne eyeskey, celestron wifi, 12v vzduchu ionizátor.

  • Názov Značky: celestron
  • Druh: Ďalekohľady
  • farba: zelená
  • Veľkosť: celestron zahraničné x 8*42 telescopio ďalekohľady
  • Číslo Modelu: celestron zahraničné x 8*42 ďalekohľady

Súvisiace produkty