3 Kusy Micro Fiber LPG CNG GPL Filtre Vymeniť v každej 25,000 km Zenit Digitronic EuropeGas Stag KME Atiker Typ
3 Kusy Micro Fiber LPG CNG GPL Filtre Vymeniť v každej 25,000 km Zenit Digitronic EuropeGas Stag KME Atiker Typ
Sku: g40796
(1 Recenzie)
Novinka

€13.97 €18.62

Popis:

VITAJTE V NAŠOM OBCHODE

SME TU PRE VÁS SLÚŽIŤ S ČO NAJVYŠŠOU KVALITOU A EKONOMICKÝCH LPG CNG GPL NÁHRADNÝCH DIELOV

POPIS PRODUKTU Existujú tri mikro vlákna filtre v pakete. Margas filter je vyrobené špeciálne pre LPG Autogas v Poľsku. Má ECR67,R110, HFPA a TSE normy. Vstupný priemer je 12 mm a priemer zásuvky je 12 mm.Filtračné kazety je vyrobený s nano technológiou. To filtre s citlivosťou 15 mikrónov s jeho mikro vlákna a štruktúru. Poskytuje rozkladu uhľovodíkov vo forme častíc to filtre. Týmto spôsobom, je možné použiť až 3 krát dlhšie ako klasické filtre. To je dosť, ak chcete nahradiť tento filter každých približne 25 000 km. V tomto prípade, je ekonomickejšie ako bežné filtre. LPG - Autogas, ktoré sa uplatňujú aj v našej krajine, je Európsky štandard EN589. Podľa týchto standarts, LPG, ktoré sa používa ako autogas v lete, pozostáva z 30% propánu, 70% bután, v zime 50% propán alebo 100%propánu. Bután odparuje neskôr ako propán. Viac bután pomer v autogas zvyšuje, čím viac častíc v bután zvýšiť. Tieto častice block filter. Na propán / bután pomer v nanofilter a autogas zmes nie je dôležité. Na uhľovodíkov vo forme častíc v držbe filter sú oddelené a oveľa citlivejšie a dlhodobé filtrácia je zabezpečená. Tento filter môže byť použitý pre všetky brends. Len Landi a Landirenzo brends potrebovať filter, ktorý vstupný a výstupný priemer je 14 mm. Tento filter, vyrobené s pokročilou technológiou, je ponúkané pre použitie s Margas značky. Môžete vidieť výmenu video z odkazu nižšie.

Vždy zatvorte ventil lpg nádrže vo vozidle pred výmenou filtra. Uistite sa, že ste zmeniť váš filter, keď vozidlo nie je spustený. Uistite sa, že kontrolu únikov otvorením ventilu vášho lpg nádrže po filtra výmenu.

PODROBNOSTI O ZÁSIELKE

Nie sme zodpovednosť za meškanie spôsobené colné, dovozné clá, dane, alebo akékoľvek iné colné poplatky. Skontrolujte prosím vaše krajiny najnovšie colné predpisy, pred nákupom. Budeme pack vašej objednávky do jedného pracovného dňa. Dostanete cargo číslo, e-mail, Počas verejných alebo religional sviatky, dodávka môže byť dlhšie, prosím, láskavo byť trpezlivý. Prosím, kontaktujte nás proti žiadny problém. Prosím, nezabudnite dať pozitívnu spätnú väzbu

Štítky: lpg stag, canon macro ring, auto gpl, LPG, auto na lpg, nôž zaostriť systém, snímač tlaku lpg, cng, lpg, zenith, brc lpg.

  • Názov Značky: MARGAS
  • Pôvod: TR(Pôvodu)

Súvisiace produkty