Multitool Keychain Šesťhranné Auta,Skladací Mini Pocket Nástroj Prežitia Set s Nožom Micro skrutkovača Nastavte
Multitool Keychain Šesťhranné Auta,Skladací Mini Pocket Nástroj Prežitia Set s Nožom Micro skrutkovača Nastavte
Sku: g4080
(0 Recenzie)
Novinka

€3.56 €5.09

Popis:

Popis

-Farba:Čierna.Zlato.Farebný

-Materiál:Nerezová Oceľ.

-Veľkosť:4.3x3.8x3.8 cm/1.7x1.5x1.5inch.

Na multitool keychain predstavuje elegantne navrhnutý tak, šesťhranné multitool karty, v ľahko prenáša keychain. Vybavený s viac ako 10 funkcií, táto karta keychain je k dispozícii vo moderný dizajn s čiernym robustný rámec.Na keychain nôž sa dodáva s kľúčeniek pripojiť vaše kľúča držiteľa.

Na multitool keychain je vybavený množstvom funkcií, aby vám všetko v jednom nástroji vhod vždy, keď budete potrebovať.Tento multitool keychain má veľa čo ponúknuť. Či už potrebujete pre núdzové alebo základné operácie, obsahuje núdzové pásov fréza, presnosť skrutkovač nastaviť, a ďalšie funkcie, ako pravítko, hex kľúča, otvárač, súbor, odstrih nite a nechtov ramenami.

Tento multitool keychain nástrojov má robustná konštrukcia,ktorá je z veľkej kvalitného materiálu s dobre-leštené a čisté povrchy. Na šesťhranné keychain je ideálny gadget pre mužov. Umožňuje priniesť darček pomocou tejto utility multitool keychain.

Balenie zoznam

1*Multitool Keychain

Štítky: kvapka bod, 10 nôž keychain, knive, prežitie multi nástroj, bushcraft firesteel, im armádny nôž, reťaz kľúč, survival nôž mužov, multitul, keychain nôž mini.

  • Druh: Vrecku, Multi Nástroje
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty