Nástenné Závesné Strapec Skladovanie Taška Držiak Na Stenu Mount České Boho Visí Taška Časopis Obálky Bavlna Skladovanie Taška Domáce Dekorácie
Nástenné Závesné Strapec Skladovanie Taška Držiak Na Stenu Mount České Boho Visí Taška Časopis Obálky Bavlna Skladovanie Taška Domáce Dekorácie
Sku: g41124
(0 Recenzie)
Novinka

€13.74 €19.91

Popis:

Odrážky:

1、Správnu Veľkosť: taška funkcie vhodná veľkosť je ideálna dekorácia vášho domova.

2、prvotriedne Materiály: časopis taška je ručne 100% prírodné 5mm premium bavlna bavlnené lano zdravé materiálov bez akýchkoľvek chemikálií, a to je ručne tkané.

3、Úspora Priestoru: Na stenu organizátor ponúka jedinečný väzbe vzor, to je úložný vak, ktorý môže zdobí váš domov alebo kanceláriu priestor, zatiaľ čo šetrí váš priestor.

4、Ideálny Darček: bag je ideálny darček pre vašu rodinu alebo priateľov, ktorí má české umenie, visí to vedúci detská posteľ môže byť použitý nielen ako stena dekorácia, ale aj ako rozprávky organizátor. Nech skladovanie byť príjemná vec.

Špecifikácie:

Názov: montáž na Stenu Bavlna Tkané Taška

Materiál: bavlna

Veľkosť: cca 40*68 cm/15.75*26.77 v

Váha: cca 390 gramov

Balenie Zoznam:

1*Wall Mount Bavlna Tkané Taška

Štítky: boho gobelín, boho domov, závesné police v skrini, ruky uterák stojan, kúpeľňa drevená polica, macram stenu, boho home decor, montáž pc, štátny stojan biela, macram.

  • Štýl: Pastoračné
  • Materiál: Bavlna
  • Názov: Montáž na stenu Bavlna Tkané Taška
  • Tému: Maskot
  • Veľkosť: About 40x68cm/15.75x26.77in

Súvisiace produkty