Hot predaj Nôž Ostrenie Kameňa Waterstone 3000 8000 hrubých nečistôt, Kremík Non-slip Base pre Kuchynské nože, Poľovnícke nože, Nožnice,
Hot predaj Nôž Ostrenie Kameňa Waterstone 3000 8000 hrubých nečistôt, Kremík Non-slip Base pre Kuchynské nože, Poľovnícke nože, Nožnice,
Sku: g41474
(2 Recenzie)
Novinka

€9.32 €12.10

Popis:

2 ZRNITOSTI STRANÁCH ZABEZPEČIŤ NAJLEPŠIE BRÚSKY: Ostrenie Kameň Prístroj má vynikajúce vlastnosti self-ostrenie, častíc distribúcia je konzistentné a presné tvrdosť. Na 3000 kamienka strana je pre re-profil špici noža, zdokonaliť tupé hrany listu a poškodené spaceof čepeľ rýchlo, 8000 kamienka strana je pre jemné brúsenie, odstránenie otrepov a narovnať špičkových nožov rýchlo, zvýšiť hrany ostré a leštené. robí vaše nože okraji lesklé ako zrkadlo.

VYSOKO KVALITNÝ MATERIÁL STAROSTLIVO VYBRANÉ: Ostrenie Kameň je vyrobený z Bieleho Korund vystrelenými s špeciálneho vzorca o teplote 1000+ Celzia vnútri priemyselných pecí, a potom chladený nadol suchý vzduch. Každý Ostrenie Kameňa Zariadenie je vyrobené s 17 procesy, ktoré je brúsený presne a má tri kontrolné postupy na zabezpečenie kvality.

MUSÍ MAŤ JEDEN PRE NÔŽ FANÚŠIKOV: Znížiť kov z vašich nožov kotúča minimálne množstvo možné vzhľadom na biely korund materiálu, umožňuje, aby vaše nože byť v dobrom stave a chráni nože pred poškodením

VHODNÝ PRE VÄČŠINU BRÚSENIE: Vhodné pre kuchynské nože, kuchynské nožnice, sushi nože, vreckové nože, chlieb nože, jednozložkové razor rezanie triedy brúsenie nožov, poľovníckych nožov, presnosť nástroj, planer nástroj a dláta.

pred používať, prečítajte si naše pokyny na výrobu najostrejší čepeľ:

Krok 1: namočte ostrenie kameň vo Vode 5-10 minút, umiestnite na pevnú, rovnú plochu. (kvapka Vody na brúsenie kameňa povrchu pri brúsení, hoci to bolo namočené)

Krok 2: 3000 zrnitosti strane pre ostrenie:

Odpoveď: Ovládať ručne je udržiavať správny uhol ostria, na opačnej strane používať 3 alebo 4 prsty na vyvíjanie tlaku, majú na zadnej strane kotúča viesť nôž cez celý whetstone povrchu.

B: pracuje sa na jednej strane v čase, keď máte pocit, mierne burr na opačnej strane okraja obrazovky a potom zmeniť strane, kým nepocítite mierny burr príliš použitím krátkych pohyb hore rem

Štítky: diamond vrecku sharpener, kme, elektric nôž sharpener, kapela ostrenie stroj, cepákové žacie ústrojenstvo, nôž tojiro, čadiča, kameňa, 3000 hrubých nečistôt, spyderco, kuchynské nádoby, .

  • Funkcia: Skladom
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Certifikácia: CIQ
  • Druh: Na ceruzky

Súvisiace produkty