1 rollsPOS tepelnej štítok papier 20x10mmThermal tlačiareň Termálne Štítky nepremokavé čiarového kódu prázdne nálepky (celkom 2000 štítky)
1 rollsPOS tepelnej štítok papier 20x10mmThermal tlačiareň Termálne Štítky nepremokavé čiarového kódu prázdne nálepky (celkom 2000 štítky)
Sku: g41638
(1 Recenzie)
Novinka

€4.24

Popis:

Materiál: nepremokavá tepelnej nálepky modrá high-definition farebný papier Špecifikácia: vysoká 20 mm široké * 10 * 2000 mm Málo kolo Uhol: hore a dole, alebo tak, rozteč: 2 mm, Rúrky priemer 40 mm . Termálne štítok sa používa hlavne v elektronických rozsahu supermarket, povrch náteru na povrchu materiálu uhlíka hlavu priamy kontakt a horúčka, v dôsledku reakcie black keď je vykurovaný, tak sa objaví na tlač textu. Tepelná tlač etikiet je chemická zmena, informácie je ťažké uložiť na dlhú dobu alebo na slnku; A termotransferovú tlač etikiet je fyzické zmeny, môže byť aj konzervované v procese logistické informácie. 1. Výhody: Antistatický výkon, vysoká citlivosť, vysoká rýchlosť tlače, nízke náklady na výkon Veľmi nízke tlač teplota, predĺžiť životnosť tlačovej hlavy 2, tlačové materiály: V kusoch rôznych samolepiace etikety papierové, všetky druhy vysoko kvalitný papier, kriedový papier, všetky druhy syntetický papier 3, použitie: Kúsky non-sušenie štítok, papierové etikety, vstupenky na prihlásenie/tag; Mixér je vhodný najmä na rôzne samolepiace tlač etikiet účely; Mixér používa high-rýchlosť tlače. Objednávanie: 1) ako označenie veľkosti papiera core (2) označenie materiálu (3) používate, aký druh tlačiareň štítkov (4) špeciálne požiadavky, prosím, obráťte sa na naše predajné personál pre podrobné požiadavky.

Štítky: bodka tlačiareň, 80mm, nike, 80 mm tepelná papierová rolka, topánky skateboard, ihličková tlačiareň, nike tn, prijatí, black šport, ultraboost.

  • Názov Značky: NEKING
  • Označenie tepelného papiera: Elektronické váhy papier
  • Číslo Modelu: 20*10*2000
  • Štítok papier: Papier
  • Druh: Iné

Súvisiace produkty