3ks/veľa Tvrdeného Skla Screen Protector Pre Garmin Predchodcu 225 235 620 735XT 630 Vivoactive HR Prístup S60 Ochranný film
3ks/veľa Tvrdeného Skla Screen Protector Pre Garmin Predchodcu 225 235 620 735XT 630 Vivoactive HR Prístup S60 Ochranný film
Sku: g41669
(1 Recenzie)
Novinka

€4.52

Popis:

Funkcie>>> KOMPATIBILITA: Špeciálne navrhnuté pre Garmin Predchodcu 225 235 620 735XT 630 Vivoactive HR Prístup S60 Sklo, film, vyrobené z pravého skla 0,3 mm hrúbky, ktoré možno efektívne chrániť vaše hodinky z externých škrabance. 9H TVRDOSŤ: Vyrobené z vysoko tvrdosť materiálu, po tvrdeného spracovanie ocele, tvrdosť povrchu až 9H, ktorý poskytuje každodennú ochranu proti poškriabaniu a znížiť poškodenie obrazovky. ULTRA-VYSOKOU PRIEPUSTNOSŤOU SVETLA: Vyrobené z optického skla materiál, ktorý dosahuje viac ako 98% priepustnosťou, vyššia ako plastové obrazovky chrániče. Výnimočne jasný & nízky odraz. AUTOMATICKÉ LEPENIE: Vysoká kvalita anti-statické film, aby výrobok, ľahko použiteľné a jednoducho odpojiť. VYSOKÁ CITLIVOSŤ: film je potiahnuté na zadnej strane so silným silikónové lepidlo, ktoré je pevne priložte na obrazovku a nebude znižovať citlivosť dotyku.

Špecifikácie>>> Materiál: Tvrdené sklo Hrúbka: 0.33 mm Tvrdosť: 9H

Package Zoznamu>>> 3pc tvrdeného skla film 3pc mokrou handrou 3pc suchú handričku

Fotografie strieľal>>>

Inštalácia kroky>>> uistite sa, že je jasné, vaše ruky ,a poutierajte obrazovku s mokrou handrou a suchú handričku . Upraviť pozícia skla pred vložiť.Peer ochranná vrstva mimo priľnavé strane. Opatrne priložte sklo a výrezy obrazovky ,a pomaly začať vložiť procesu.Uistite sa nedotýkajte lepiacej prstami,Podržte na Sklo do strany a umiestnite ju na povrch vášho zariadenia. Stlačte stred sklo ,Len hliníka výška tlaku je potrebné .Lepidlo by sa hladko kĺzať cez displej zariadenia a Dodržiavať obrazovke. Kupujúci Poznámka>>> Prečo nie je rez otvor pre Kameru ? Je to HD Číre sklo film, tak je normálne, ak nie je cut-otvor fotoaparát nebude mať vplyv na používanie Fotoaparátu . Prečo to trvá dlho, aby niektoré krajiny ? Všetky naše produkty je žiadne zisky , a máme loď je zadarmo.môžeme dovoliť drahé Vyjadriť,ako DHL,TNT,UPS,EMS,sme zvolili pomerne priaznivé Čína Príspevok Air Mail ,a Obyčajné Malé Čína Príspevok Air Mail , bude To trvať asi 15-60 dni , Niekoľko vzdialených krajín potrebujú viac času pre dodanie , tak prosím, trpezlivo . Ak máte naliehavú potrebu našich produktov , môžete si vybrať rýchlu prepravu spôsobmi , ale musíte platiť za extra poplatok . Dúfam, že ste porozumeli ,ďakujem . prečo nie je sledovanie informácie pre určitý poriadok ? S cieľom znížiť svoje náklady na nákup , tak ponúkame doprava zadarmo na Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus ,môžete sledovať, keď pozemok je v Číne ,ale po Odchode z Číny , nie je Možné sledovať . počkajte, prosím, trpezlivo ,a ďakujem vám za pochopenie a podporu. Čo ak nie ste spokojný / á s výrobkom ? Akonáhle ste získali produkt , ak máte akýkoľvek problém ,neváhajte nás kontaktovať .budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol vyriešiť problém.

Štítky: garmin 735xt protector, chovateľ včiel, chránič garmin predchodcu 735xt, Úli Box, garmin s60, garmin tactix, plug garmin predchodcu 735xt, bee potravín, 5x garmin, garmin h.

  • Názov Značky: newcool
  • Druh: Stylus

Súvisiace produkty