Drop Shipping Klitorálny Sania Jazyk Vibrátor S 8 Silné Módy A 5 Lízanie Klitorisu Bradavky Sacie Stimulátor Dospelých Sex
Drop Shipping Klitorálny Sania Jazyk Vibrátor S 8 Silné Módy A 5 Lízanie Klitorisu Bradavky Sacie Stimulátor Dospelých Sex
Sku: g41709
(0 Recenzie)
Novinka

€30.35 €59.50

Popis:

Pracujem ako Profesionálny dropshipping Dodávateľa Služieb od roku 2016;

Ponúkame vám: 1, USA Sklade:USPS asi 5-7 pracovných Dní Doručenia; 2, Rýchle dodanie -ŠPECIÁLNA LINKA :4PXExpress ; ako USA, UK, FR, NEM, AU, atď. O 10-15 Dní Dodanie. 3,Môžeme sa uistite, že Nie dať všetky faktúry,QR kódy,promočnými akciami alebo vlastnú značku, názov logo v zásielok. 4, Každý výrobok na predaj má dostatok skladových zásob. budeme vytvárať osobné VIP odkaz pre vás ,vám najlepšiu cenu ,a dávajú prednosť doprava. Neváhajte ma kontaktovať prostredníctvom: Email:[email protected] Úprimné Pozdravy

Dvojité Stimulácia -- Má 8 rôznych sania vzory a 5 lízanie režimy sania vibrátor obopínajúce váš klitoris a zacielenie pre intenzívnu stimuláciu,a jazyk s jemným na divoké pohyby a veľký zmysel pre dotyk je úžasný orgán, ktorý môže poskytnúť orgazmy ste ani netušili.

Dve Snímateľný Kryt -- Klitorisu kryt a prsia kryt, kryt vyrobený z kože-príjemný silikónový, širšie a väčšie je lepšie pre vás, to môže surround klitorisu ešte efektívnejšie, je vymeniteľné za super ľahké čistenie-priamo vyprázdniť hlavu pod tečúcou vodou s mydlom.

Ideálne Navrhnutý -- mierne zahnutá rukoväť a kvalitné silikónové hlavy tvoria výkonné high-frequency vibrátor, v súlade s ergonomický dizajn, náš sania vibrátor rukoväť je schopné úplne použitie v najpohodlnejším spôsobom.

USB Nabíjateľné -- Cez zahrnutá mini USB kábel, aby ste ho používať a skúsenosti radosť kedykoľvek a kdekoľvek, žiadne ďalšie potreby batérie. Prosím, nabíjanie je plne pred použitím nezapne s nabíjačkou stále pripojené.

Diskrétny Balík -- sľubujeme, aby všetky informácie, zákazníkov tajné a vziať diskrétne balenie zabezpečiť privac

Štítky: satisfye, nippl bulík, klitoris lízať vibrátor, dildo ťah, licker, stroj manikúra silné, sex hračky, ženský jazyk vibrátor, lízať jazyk, lízať.

  • Druh: G-Spot
  • Materiál: Silikónové
  • Komoditné Certifikácie Kvality: ce
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Nemravný Obrázok: No

Súvisiace produkty