Remy Vody Vlna Zväzky S Uzáverom Brazílsky Vlasy Väzbe Zväzky Klebety 4 Zväzky S Uzáverom 30 Palec Zväzky Predlžovanie Vlasov
Remy Vody Vlna Zväzky S Uzáverom Brazílsky Vlasy Väzbe Zväzky Klebety 4 Zväzky S Uzáverom 30 Palec Zväzky Predlžovanie Vlasov
Sku: g41836
(0 Recenzie)
Novinka

€70.80 €119.99

Popis:

verzia=1.1;dátum=20170329 hidewords_begin $PREDMET, $PREDMET, $PREDMET, $PREDMET, $PREDMET hidewords_End

Products_Details_Begin 1.Názov Značky:

Klebety Vlasy 2. Aký Typ Vlasov:

Brazílsky Vlasy/Peruánskej Vlasy/Malajzie Vlasy Zväzky Riešenie 3. Vlasy Množstvo:

Môže to zahŕňať hlavu o 3-4 zväzky Ľudských Vlasov 4. Balenie :

S krásna taška balík ,s pekný darček 5. Dĺžka Vlasov :

8-28" palcový ľudské vlasy zväzky 6. Vlasy Hmotnosť:

100g za zväzok 7. Farba Vlasov :

Prírodná farba čierna ,#2,#4, môžu byť farbené a bielené 8.Kvalita:

Žiadne prelievanie , č spleti, hrubé konce, pravda, do dĺžky 9.Funkcia:

100% Ľudské Vlasy Väzbe Zväzky,Ľudské Vlasy Rozšírenia 10.Služba Čas:

Najmenej jeden rok s náležitou starostlivosťou 11.Doprava:

bezplatné doručenie do celého sveta ,odoslať do 24 hodín po zaplatení 12.Prispôsobenie :

OEM/ODM Package Prijať Drop shipping

Kvalita dohľadu schránky:[email protected]

Dĺžka(cm) Dĺžka(cm) Jeden Štandardný Hlavu(zväzky) 8" 20cm 2 10" 25 cm 2 12" 30cm 2 14" 35 3 16" 40 3 18" 45 cm 4 20" 50 4 22" 55 cm 4 24" 60 cm 4 26" 65 cm 4 28" 70 cm 4-5 30" 75 cm 4-5

·Úsek uzavretie alebo čelnej na straigfht a potom použiť pravidlo pre meranie od špičkových čipky na vlasy konca strednej časti(najdlhšia časť)

·Odporúčame nákup dlhšie dĺžky čelnej na zápas vlasy zväzky pre lepšie zladenie medzi nimi

Napríklad: ak sa vám páčia naše vlasy, prosím, nezabudnite nechať nás všetkých päť hviezdičiek spätnú väzbu s fotkami na podporu nášho podnikania. Nepáči: ak nie ste uspokojiť s našimi vlasmi, prosím, kontaktujte nás v prvom rade pred odchodom spätnú väzbu, sľubujeme, že všetky veci, ktoré budú riešené v koncu, a my sa vám naše najlepšie služby, prosím, dajte nám príležitosť,vďaka vám veľmi pekne.

1:Objednávka Uzavretú Dôvodu Zabezpečenia

Prosím poskytnúť dôkaz, vyžiadaná Ali-vyjadriť alebo nás kontaktujte pre viac okamžite pomôcť vám ho vyriešiť. A ak potrebujete vlasy naliehavé môžete nám váš paypal e-mailovú adresu a zašleme faktúru na zaplatenie, alebo vám tiež môžu akceptovať western union a peniaze gram. 2:Doručovacia Adresa Pripomienky

Prosím, uistite sa, že všetky vaše údaje adresy je doprava vrátane telefónne číslo a ulica, číslo tiež skontrolujte prosím, či ste doma, na dodať deň tak, že si môžete vyzdvihnúť balík na čas .A ak chcete zmeniť adresu, prosím, kontaktujte nás na prvýkrát, keď ste na mieste, poradí, aby sme vám mohli pomôcť zmeniť ,ak vlasy sa poslal von ,Zmena adresy bude trochu ťažšie . 3:Balík Stratil Nezodpovedné

Doručovacia adresa je nesprávna ,DHL nebude môcť nájsť to ,nikto sa môcť prihlásiť balík ,DHL dochádzky na dvere , odcudzenia,podpísaný niekto neviete, čo znamená škodlivý ukradnuté .Potrebujete informujte sa u svojho miestneho express sťažujú na to, aby mohli pomôcť otvoriť vyšetrovanie.

Spring_Sale_End

Customer_Shows_Begin

Customer_Shows_End

Why_Choose_Us_Begin Q1:Čisté weaves a prirodzené vlasy samostatne?

Umývanie vlasov prirodzené raz týždenne, a umývanie väzbe dvakrát do mesiaca by malo byť dostatočné, vo väčšine prípadov.. Q2:Získajte všetky existujúce spleti z vašich vlasov?

Pomocou Magic Hrebeňom alebo prstami, získať všetky zachytáva z vašich vlasov. Vlasy weaves môže byť známy, keď príde na nezamotá, tak jemne vyhladzuje to je nevyhnutné pre správne čistenie. Začínajú od koreňov v hornej časti hlavy a jemne štetcom smerom nadol. Uistite sa, že udržať štetcov v relatívne plynulým pohybom; týmto spôsobom budete minimalizovať riziko zamotania. Q3:Dať svoje vlasy opláchnite teplou?

Tečúca teplá voda na hlavu a upichovanie vaše vlasy od centra bude to jednoduché určiť wefts (jednotlivé časti tkať) vo vlasoch. Týmto spôsobom budete mať ľahšie čas sa snaží zistiť, ktoré časti vašej hlavy by ste mali byť zamerané na najviac. Q4:Uveďte vaše vlasy niektoré šampón?

Weaves majú tendenciu potrebujú viac pozornosti a dôkladná starostlivosť ako vaše prírodné vlasy, ako že to nie je pravidelne dodávané s rovnakým oleje z vašej pokožky. Rub niektoré vaše obľúbené šampón do pokožky hlavy; odtiaľ, môžete postupne dráždiť väzbe s šampón, hladiť ho nadol. O5: Pridať niektoré kondicionér na vlasy, po šampón?

Tam je dobrá šanca, mali by ste použiť kondicionér nasledujúce šampón, čo je súčasťou každého vlasy rutinné, pretože vlasy weaves nie sú prirodzene s olejom však kondicionér stáva, že oveľa dôležitejšie. Aplikovať ho rovnakým spôsobom, ako ste to robili s kondicionér, začnite od hornej časti, a aplikovať ho nadol. Q6: starostlivosť o Vlasy tipy, ako udržať vlasy dobrom stave?

Štítky: chun, bjd malé, 30 imches zväzky, snehová kráľovná, 26-palcový 3 zväzky, doorman, 72 palec zväzky, 30 palcov zväzky veľa, 30 palec bunldes, makise.

  • Materiál Triedy: Remy Vlasy
  • Názov Značky: klebety
  • Ľudské Vlasy Typ: Brazílsky Vlasy
  • Chemické Spracovanie: Permed
  • Balenie: 4 ks Útku a 1 pc Uzavretie
  • Vhodné Umiera Farby: môže byť zafarbená na #27 farby
  • Textúra: Voda Vlna
  • Súčasťou Dizajn: Tri časti
  • Najdlhšie Vlasy Podiel: >=10%
  • Môže Byť Permed: Áno

Súvisiace produkty