Sheenia Top základným náterom Gel Polish UV Lesklou Fóliou Soak off Posilniť 8ml Dlhotrvajúci Nail Art, Manikúra Gél Lak Lak Primer
Sheenia Top základným náterom Gel Polish UV Lesklou Fóliou Soak off Posilniť 8ml Dlhotrvajúci Nail Art, Manikúra Gél Lak Lak Primer
Sku: g4201
(0 Recenzie)
Novinka

€2.38 €5.95

Popis:

-Kvalita je naša 1. priorita. -Ľahké, takmer bez zápachu (iba vrchný náter a nadácie majú mierny zápach), sme sa vzťahujú len organické textúru chrániť vaše zdravie. -Farba bude mať lesk až 30 dní. -Hotting voliteľné farby, vhodné pre všetky príležitosti. Doprava

Otázka: Keď loď dať mojej objednávky?

Odpoveď: Zvyčajne 1 - 3 pracovné dni po platba potvrdená.

Otázka: Ako vybrať FedEx express lodnej dopravy spôsobom?

Odpoveď: Vzhľadom na iné krajiny s rôznymi poštovné náklady, FedEx express, ak prepravné náklady, je podobné, budeme vyberte FedEx express podľa vašej objednávky hmotnosť a celková suma pre niektoré krajiny, ako je U. S. A / veľká BRITÁNIA atď. Ale ak máte malé objednávky a chcete lode tým, FedEx express, prosím kontaktujte naše predajné a budú vypočítať presný extra náklady na dopravu pre vás.

Otázka: Čo je druh dopravy spôsob, ako budete používať? Ako dlho?

Odpoveď: Pri objednávke menej ako USA$8.0, budeme používať bežných ekonomických mail príspevok dodacia lehota 25 do 45 pracovných dní do väčšiny krajín. Pre objednávku dosiahne US$8.0, budeme používať doporučene poštou s dodacia lehota 15 do 35 pracovné dni do väčšiny krajín. Ak krajiny majú prísne colné pravidlá, ako je Taliansko, Brazília, atď, dodacia lehota bude do značnej miery oneskorené.

Otázka: Ako vybrať FedEx express lodnej dopravy spôsobom?

A: Prosím, kontaktujte naše predajné a budú vypočítať presný extra náklady na dopravu pre vás. Naša cena nezahŕňa akýchkoľvek dovozných daní a colných poplatkov.

Tipy:farba 001 / 002 003 a je priesvitné ,Č. 005 je Čisto Čierna;Č. 004 je Čisto Biely;Č. 006 je Transparentná biela. Tri Kroky k manikúra sami: 1.-Tvar povrchu nechtov, čistenie kožičky, nárazníkov nechtov povrchu a vyčistiť prach. 2.-Uplatňovať SHEENIA základným náterom (Nezabudnite tesnenie okraj nechtov). Liek s LED lampa na to 60 sekúnd, alebo UV lampy na 2 minúty. 3.-Aplikovať 1 vrstvu SHEENIA farebný kabát. Liek s LED lampa na to 60 sekúnd, alebo UV lampy na 2 minúty. 4.-Aplikovať viac vrstiev farby srsti, ak farba nie je dosť múdry. 5.-Uplatňovať SHEENIA vrchný náter. Liek s LED lampa na to 60 sekúnd, alebo UV lampy na 2 minúty. 6.-Utrite odflaknuty rezíduí na nechty s čistiaceho prípravku. Dva Kroky pre odstránenie: 1.-Soak off klince do acrylic remover asi 5 minút. 2.-Rip dole celý kus nechtov smalt jemne na každý necht.

Naše Služby

Náš Sľub Zákazníkom: 1.Všetky výrobky spĺňajú štandardy kvality. 2.Všetky tovary, ktoré budú kontrolované PRED každým objednať a doručiť včas. 3.Poskytujú warm & friendly pred-predaj, servis a po-predajný servis. 4.Všetky požiadavky budú odpovedali do 24 hodín. Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Kontaktujte nás SKÔR, než ste nám, neutrálny alebo negatívny názor.

Štítky: jasné nailpolish, Gel Polish, kabát top, bbw, lak, gélové nechty, top e základným náterom, vlasy bojovník, uzatvárateľnom plastovom vrecku fóliou, klinec fóliou.

  • Zložka: Lak na nechty gel
  • Položka Druh: Vrchný Náter
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: TC025
  • Druh: Vrchný Náter
  • Názov Značky: ANLYLAN
  • NET WT: 8ml
  • Množstvo: 2

Súvisiace produkty