SNOILITE ženy stredné ombre kučeravé parochňu syntetické prírodné vlasové Vrstvený účes parochňu pre ženy, mix farieb parochňu cosplay
SNOILITE ženy stredné ombre kučeravé parochňu syntetické prírodné vlasové Vrstvený účes parochňu pre ženy, mix farieb parochňu cosplay
Sku: g42156
(1 Recenzie)
Novinka

€9.48 €13.35

Popis:

Nové Ombre Farba Nový Štýl Syntetické Vlasy Parochňa pre ženy

>Použiť celoročne, či pre kostým móde, alebo len pre zábavu

Tabuľka pre Cosplay/Party/Kostýmy/Karneval/Halloween/Maškaráda/Svadba/Zoznamka/Denne/Umelecké Fotografie/Nákupy......

>Vlasy Stav: 100% zbrusu nový & nikdy použité & strane bodné

>Vlasy Materiál: prvotriedny Japonský syntetické vlákna. Opakovane použiteľné,umývateľný,jednoduchý na údržbu.

>Vlasy Textúra: kučeravé

>Dĺžka Vlasov: 16"

>Vlasy Hmotnosť:205 g

>Nosenie ako je, s hlbokým STRANE PRÍLIV čipky upichovanie

>Vystrihnúť a Miešať s vašou účes zobraziť bol cur a zmiešané s modelom vlasy

>Curl, tak ako ľudský vlas. Bezpečné až 250F~300F. Tepelne Odolné.

>Soft touch a jedinečný vyzerajúci

>Použitie: Tento vlasy, nie je jednorazové, môže byť použité viackrát.

>Vlastnosti A Výhody:

100% premium vlákniny

Prírodné lúčenie od okraja k korunu!

Znižuje objemné vzhľad

Prírodné prehnala strane bang

>Package zahrnuté: 1x syntetické ženy plnú hlavu parochňu

Všetky fotografie sú prevzaté z skutočné parochne,dostanete parochňu presne ako parochňa pirture si vyberiete.

Dôležité Upozornenie: Vzhľadom na rozdiel medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je znázornené na obrázkoch, ale nie rovnaký výkon na rôznych orgánov, ako na modeli. Ďakujeme!

Spätná väzba Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi službami. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. FAQ: 1.Prečo dĺžka nie je to isté ako popis? Meriame dĺžku vlasov, keď vlasy byť natiahnuté priamo, vlniaci a lokne textúru vlasov bude oveľa kratšie v porovnaní s rovné vlasy, venovať pozornosť, že skôr, než si kúpiť, Ďakujem! 2.Prečo hmotnosť nie je to isté ako popis? Pretože náš výrobok bol vyrobený stroj, je normálne, že bude existovať 5-10g chyba. 3.Prečo sa moje vlasy sa stávajú zamotaný? Vlasy by sa stal zamotaniu v dôsledku sucha, ropa a nečistoty build-up,soľ waterand nie česanie (široký zub špirála), z vašich vlasov denne. Uistite sa, umývať a stav vašich vlasov aspoň raz týždenne, a ak je to možné, dvakrát týždenne by bolo lepšie. Môžete použiť hydratačný kvapky, alebo sa obráťte na stylista pre ďalšie návrhy. 4.Prečo vlasy zhadzovať? Po nový výrobok bol vyrobený, bude tam mať nejaké plávajúce sušič na to, takže keď váš prvý príchod, plávajúce vlasy vypadnú, dúfam, že sa vám mohol pochopiť. 5.Keď budete loď môj pozemok sa, keď som platil za svoju objednávku? Tam bude 24-hodinová platby overenia, čas Golstroj.sk, budeme loď tovaru do 24-48 hodín po overení čas. 6.Ako sa vysporiadať s zápach? Niektorí klienti môžu hovoriť o zápach pri prijímaní na vlasy. Vážení,nie je potrebné sa starať o to, po čo-umývanie a ošetrovanie to nejaký čas, zápach zmizne.

Štítky: brazílsky kučeravé parochňu, vlasy ľudské parochňu, ombre mokré kučeravé parochňu, parochňa, tupý bob predné čipky parochne, úplné čipky parochne paypal, synthet parochňu, shangke krátka parochňa, bob zelená parochňu, anim parochňu.

  • Názov Značky: s-noilite
  • Parochne Dĺžka: Médium
  • Dĺžka: 16inch
  • Môže Byť Permed: Áno
  • Typ Farby: ombre štýl farba
  • Hmotnosť: 205g
  • Položiek v jednom Balení: 1 Kus Len
  • Spp Veľkosť: Priemerná Veľkosť
  • Textúra: Kučeravé
  • Hustota: 150%
  • Materiál Triedy: Vysoká Teplota Vlákna

Súvisiace produkty