Rhinowalk 5L Bicykli, Nepremokavé Cyklistické Sedlo Bag Drop Shipping
Rhinowalk 5L Bicykli, Nepremokavé Cyklistické Sedlo Bag Drop Shipping
Sku: g42857
(1 Recenzie)
Novinka

€27.72 €33.40

Popis:

Popis: RHINOWALK Požičovňa Sedlo Taška plne Vodotesný MTB jazda na Bicykli Cestný bicykel Zadné Pack Kufre 5L Chvost Sídlo Taška na Bike Príslušenstvo

Detail Produktu

Položka Názov: Koleso Zadné Stojan Na Batožinu Pannier

Veľkosť:5L

Čistá Hmotnosť:320g

Aplikácie 1: Požičovňa Sedlo Chvost Sídlo Nepremokavé Tašky Skladovanie

Aplikácia 2 :Požičovňa Sedlo Taška Na Bicykli Sedadlo Taška

Aplikácia 3: Dlhé Cestovanie Na Bicykli Batožiny Pannier

Funkcia 1:plne vodotesný Stabilnost Ant-trenie Silné upevňovacie popruh

Ecxellent Nepremokavé Výkon: Vyrobené z PVC čistý upevňovaciu látkou, poskytuje najlepší nepremokavé výkon, aby chrániť vaše cennosti, od vody, nečistôt a prachu. to môže zabezpečiť, že nebudú žiadne voda dostať do vrecka bez ohľadu na to, ako ťažký dážď sa Prijíma vysokofrekvenčné zváranie technológia, odolná, za studena-odolné, vek-odolný, pevný a ľahko sa čistí.

Reflexná chvost: Bike pod sedadlom taška puzdro s reflexné pásky na oboch stranách, pomoc so viditeľnosť v noci čas, zvyšuje bezpečnosť pri cyklus, na noc. So Smart zadné svetlo Vešiak na sedadle taška pre ďalšie bezpečnostné svetlá.

Aerodynamický dizajn:Táto taška hodí šírka a prúdenie vzduchu rámu a povrch je hladký.Takže to nebude zvýšenie prednej oblasti,ktoré môžu budete jazdiť rýchlejšie.

Ultraweight&Veľkého objemu:

Veľkosť:

bez zaťaženia na dlhú jazdu., môžete uložiť svoje peňaženky, mobilné telefóny,cyklistické dresy,cyklistické čerpadlo slúchadlá, kľúče, predné svetlo, zadné svetlo, repair tool súpravy atď..zväzku je o litrov.

100% ZÁRUKA SPOKOJNOSTI: cyklistické tašky prichádza so 100% Záruka Spokojnosti. Rhinowalk je určená na riešenie akéhokoľvek produktu/služby vydáva a je zameraný na dosahovanie 5 hviezdičkový zážitok pre všetkých zákazníkov.

Poznámka:

Č maloobchodnom balení. Prechod: 1cm=10 mm=0.39 palcový Prosím, dovoľte 1-2cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Štítky: taška rhinowalk, bikepack, taška bicycl, bicycl, nylon nepremokavé cyklistické sedlo taška, trojuholník taška požičovňa žena, mäkké puzdro, cyklus taška na bicykel, motorkách sedlo taška, taška na bicykel sedlovka taška.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Funkcia: Č Pery
  • Názov Značky: QILEJVS
  • Materiál: Polyster
  • Číslo Modelu: GUGUJI222

Súvisiace produkty