7 režimov 120V 3A Nastaviteľné Napájanie Lavičke Mini Digital Power Bench Zdroj Spínanie DC Lab Napájania vstup 220V 50 hz
7 režimov 120V 3A Nastaviteľné Napájanie Lavičke Mini Digital Power Bench Zdroj Spínanie DC Lab Napájania vstup 220V 50 hz
Sku: g43163
(0 Recenzie)
Novinka

€73.12 €112.49

Popis:

Štyri Typy Konektory Pre Možnosť

VYSOKÁ PRESNOSŤ JEDNODUCHÉ OVLÁDANIE ROZHRANIE

MPU mikro-systém, kódovaný-riadený jemné & hrubé nastavenie gombíka zaručuje nielen vysokú presnosť, ale aj vysoké pravdivosť. Najlepšie klávesnice lock, 4 digitals LED displej (0.01 V a 0.001) a auto power výpočet zaručiť stabilné prúdový výstup a jasne viditeľným výstupom.

SKLADOVANIE A PRIPOMENÚŤ SI, PAMÄŤOVÁ FUNKCIA

Ponúka 3 tlačidlá s Skladovania a pripomenúť si, funkcia pamäte. Ľahko skladovanie alebo vyvolať bežne používaných prúd/napätie iba stlačením tlačidla. Podpora Konštantný Prúd (C. C.) a Konštantné Napätie (C. V.) režimy.

EXTRA KOMPAKTNÝ A PRENOSNÝ

S vypínač funkcie a aktuálne výstupné tlačidlo, bench napájanie je vhodný aj pre laboratóriá, školy, elektrické údržby, diy elektronika, amatérske, vhodný pre laboratóriá a priemysel použitie

STAVAŤ SA NA POSLEDNÉ

FCC & CE certifikovaný produkt. Vstavaný OCP (Over Current Protection), OVP (Over Voltage Protection), a skratu ochrana. Špeciálne vľavo a vpravo otvory a interný chladiaci ventilátor, aby sa zabránilo prehriatiu.

Naše Služby čas

Naša Pracovná doba je v pondelok až piatok, 9:00 do 7:00 PM Peking Čas. Všetky objednávky, ktoré nebudú spracované na víkend a sviatky.

Warranty&Return

Náš obchod ponúka bezplatné náhradné pre objednávky do 30 dní od dátumu dodania. Pre objednávky od 1 do 12 mesiacov, budete musieť zaplatiť niektoré časti z hodnoty objednávky sa dostať vymeniť. Pre objednávku staršie ako 12 mesiacov, dáme malé zľavy.

Spätná väzba

Váš názor je pre nás dôležitý.Prosím, dajte nám 5 star ak nemáte žiadne otázky. Najprv nás kontaktujte, ak máte nejaké problémy,ja odpoviem vám v rámci 10 minút počas pracovného času,a sľubujeme, že na vyriešenie vášho problému do 24 hodín.

O Pekné-power

Maloobchod a veľkoobchod sú všetci vítaní ! Čím viac nakupujete, tým viac zliav získate ! Neváhajte nás kontaktovať pre viac výbery !

Štítky: dc lab napájanie, laboratórny zdroj, dps3010u, dc napájanie nastaviteľné qje, nastaviteľné napájanie príslušenstvo, pekné zdroj napájania, nastavenie napájania, 5v 700ma, hudobný telefón, prenosné laboratórium napájanie.

  • Certifikácia: FCC
  • Typ Výstupu: Jeden
  • Výstupný Výkon: 201 - 300W
  • Výstupná Frekvencia: 50Hz alebo 60Hz
  • Výstupný Prúd: 3A
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: WP-SPPS-S1203-Biela
  • Názov Značky: Pekné-power

Súvisiace produkty