EAAGD Bezdrôtového Diaľkového Digitálneho Varenie Mäsa Teplomer s Duálna Sonda pre Kuchyňa Gril Rúra Potravinového Dozoru v rámci 70M
EAAGD Bezdrôtového Diaľkového Digitálneho Varenie Mäsa Teplomer s Duálna Sonda pre Kuchyňa Gril Rúra Potravinového Dozoru v rámci 70M
Sku: g43265
(2 Recenzie)
Novinka

€18.32 €35.92

Popis:

RM17744605850009341

Balenie zoznam:

1Pcs x digitálny teplomer prijímač

1Pcs x digitálny teplomer vysielač

2 ks x potravín / rúru snímača teploty

1Pcs x návod na použitie

Funkcia Produktu:

1. Vzdialený Monitoring Alarm: bezdrôtový gril digitálny teplomer s poplach môže monitoruje teplotu potravín, alebo pec v rámci 230 nohy (70 m), tak, že nechcete aby sa vaše oči na jedlo po celý čas, urobiť si čas pre iné práce.

2. Multi-účel: Teplomer, rozsah merania až do -20 ℃ ~ 300 ℃ (-4 ~ 572 ° F), ktoré môže ľubovoľne splniť vaše preferencie pre potraviny zrelosti. Teplomer má počítať a časovač funkcia aby nedošlo v priebehu varenia.

3. Rýchle a Presné Meranie Teploty: teplomer môžete prečítať teplota do 7 sekúnd a predloží ju prijímač v ruke v reálnom čase.

Pokyny:

Hlavné technické parametre

1. Bezdrôtový prenos na vzdialenosť: až 230ft (70 m)

2. Duálne zobrazenie teploty sonda

3. Sondy a vedie vydrží teplotu až 716 ° F (380 ° C) a v súlade s IPX7 hydroizolácie normy

4. Funkcia budíka

5. ℃ / ℉ zobrazenie teploty jednotkou výberu

6. Rozsah teplôt: -20 ℃ ~ 300 ℃ (-4 ~ 572 ℉)

7. 9 hodín, 59 minút a 59 sekúnd, časovač

8. Podsvietenie sa automaticky vypne po 10 sekundách, bez akejkoľvek operácie

Prijímač funkciu úvod:

1. REŽIME-Stlačte tlačidlo" MODE", výber z troch režimov: "SONDA 1", "SONDA 2" alebo "ČASOVAČ"

2. MÄSO - Vyberte predvolené druh mäsa; alebo nastavenie hodín časovač na "ČASOVAČ"režim

3. CHUŤ - Stlačte tlačidlo "CHUŤ "vyberte mäso trieda: DOBRE, MED DOBRE, STREDNÉ, MED VZÁCNE, ZRIEDKAVÉ

MIN / ° C / ° F -V "SONDA 1" alebo" SONDA 2 "režimy, dlhým stlačením tlačidla "MIN/℃/℉" na 2 sekundy, prepínanie medzi ° C a ° F; V "TIMER" režime, nastavenie minút pre časovač.

4. JASNÉ - V "TIMER" režime, zrušte čas,

5. V "TIMER" režim, nastaviť sekundy pre odpočítavanie.

6. START / STOP "A" SONDA 1 "alebo "SONDA 2 "režime, stlačte tlačidlo "ŠTART / STOP "raz, ak chcete zapnúť alebo vypnúť, teplotný alarm. Dlho stlačte tlačidlo "ŠTART / STOP" na 2 sekundy na vstup do "TEMP SET"(nastavenie manuálne) pre" SONDA 1 "alebo" SONDA 2".

Vysielač funkcia úvod:

1. ℃ / ℉ - Stlačte tlačidlo "℃ / ℉"raz na prepínanie medzi ℃ a ℉

2. SVETLA / NA – Stlačením tlačidla"OSVETLENIE / O", ak chcete zapnúť alebo vypnúť prenos signálu (keď je prenos signálu na signál identifikačné bude blikať); Dlhým stlačením tlačidla"OSVETLENIE / O" na 3 sekundy, ak chcete zapnúť alebo vypnúť.

Ako NASTAVIŤ cieľová teplota (TEPLOTA NASTAVENIE) :

1. Stlačte tlačidlo "MODE", ak chcete vybrať teplomer REŽIM: "SONDA 1" alebo "SONDA 2"

2. Dlho stlačte tlačidlo "ŠTART/STOP" na 2 sekundy na vstup do ručného režimu nastavenia (číselné blikanie). Stlačením tlačidla "MIN" alebo "SEK" pre nastavenie teploty.

3. Po ukončení nastavenia, stlačte tlačidlo "ŠTART/STOP" tlačidlo zapnúť/vypnúť teplota alarm nastavenie. Keď teplota alarm nastavenie zapnuté, zobrazí na obrazovke.

4. Ak teplota "SONDA 1" alebo "SONDA 2" dosiahne prednastavenú úroveň, prijímač bude pípanie a červený (liquid crystal podsvietenie bude. Stlačte ľubovoľné tlačidlo na zastavenie pípanie.

Ako nastaviť časovač (TIMER):

1. Stlačte tlačidlo "MODE", ak chcete prepnúť na "ČASOVAČ" režime. Na obrazovke sa zobrazí "ČASOVAČ ▲", s predvolené nastavenie 0H00M00S alebo "ČASOVAČ ▼" (časovač)

2. Stlačte tlačidlo "MÄSO", ak chcete nastaviť hodinu, stlačte MIN" nastavte minúty, stlačte tlačidlo "SEC" nastavenie druhého. Po nastavení, stlačte tlačidlo "ŠTART / STOP"

3. Keď rozdiel alebo časovač je viac, prijímač vysiela alarm a alarm ikona bliká. Môžete zastaviť alarm a flash stlačíte ľubovoľné tlačidlo, alebo stlačte tlačidlo "Vymazať" vynulovať.

Tipy:

1. Ak prijímač a vysielač zobraziť CŽV alebo HHH namiesto sondy teploty, čo potrebujete počkajte, kým sonda na dosiahnutie aktuálnu teplotu. Ak sa stále zobrazuje CŽV alebo HHH po dlhú dobu, alebo zle teplota, zasuňte sondu do vysielača a otočte ich dozadu a dopredu, aby sa dobrý kontakt. Ak problém pretrváva, vnútorný sonda drôtu môže byť skratuje v dôsledku vlhkosti alebo tepelné poškodenie.

2. Sonda nemôžem udržať vo vode na dlhý čas

3. Sonda alebo sondy viesť nemôže kontaktovať priamo plameňa

4. Zmeniť špičke sondy v centre najhrubší súčasť potravín, aby sa zabránilo kontaktu kostí.

RM17744605850009343

Štítky: kolo bezdrôtový teplomer, meater bezdrôtové, hračky pre mačky, teplomer thermopro, seeed, pán bbq teplomer, thermomet, variť mäso, mi teplomer vlhkomer, kúpiť varenie teplomer.

  • Teplomer Použitie: Kuchyňa Teplomery
  • Typ Produktu: Teplomery
  • Teplomer Typ: Digitálne
  • Názov Značky: EAAGD
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: F0309
  • Materiál: Plastové

Súvisiace produkty