On Huan Hua, Flos Albizziae, Albizia Kvet
On Huan Hua, Flos Albizziae, Albizia Kvet
Sku: g43646
(2 Recenzie)
Novinka

€9.39 €11.05

Popis:

Popis

Kúpiť Sušené Herba On Huan Hua 合欢花, Flos Albizziae, Albizia Kvet on-Line Priamo Z Číny. Sme profesionálne prírodné Tradičné Čínske Liečivé Byliny dodávateľa, špecializovaných v on-line maloobchodu najlepšiu kvalitu Hromadnej TCM Bylinné, vítam vás! Žiadne Otázky, Len Pokojne Conatct Nás>>

Popis Výrobku:

Názov Výrobku: Sušené Herba Albizia Kvet

Latinský Názov: Albizzia Julibrissin

Spoločný Názov: Flos Albizziae

Čínsky Názov: On Huan Hua 合欢花

Pôvod: Jiangsu Province, Čína

Package: Taška

Skladovanie: Uchovávajte na chladnom, suchom a žiadne svetlo mieste

Prečítajte Si Viac Info. O Tom (V Anglickom Jazyku):

Sme dobre-známy pre toho, top kvalitu bylín a najlepší výber Čínskych bylín sú k dispozícii, poskytujú unsulfured a organických bylín. Ak chcete zabezpečiť vysokú kvalitu bylín s prijateľné ceny pre vás!

Čínske bylinné lieky sú predovšetkým rastlinné založené, ale niektoré prípravky obsahujú minerály alebo živočíšnych produktov. Používajú sa na udržanie rovnováhy jednotlivca energie Qi (bežne známy ako Yin-Yang energie).

S históriou viac ako 2000 rokov, Tradičná Čínska Medicína (TCM) vytvorila jedinečný teória systém diagnostikovať a liečiť choroby. Pochopenie ľudského tela a koncept choroby sú zásadne odlišný od Západnej medicíny.

Prečítajte Si Viac Info. O Ňom (V Čínskom 中文介绍):

合欢花概述

为豆科植物合欢的花或花蕾。5-6月开花时采摘,商品称合欢花,花未开时采的花蕾,商品称合欢米,除去枝叶,晒干。

合欢花各家论述

据《四川中药志》记载:能合心志,开胃理气,消风明目,解郁;主心虚失眠。

合欢花性状

【性味] vyzýva 味甘、苦,性平,无毒。

【归经] vyzýva 归 心、脾经。

合欢花头状花序皱缩成团。花细长而弯曲,淡黄棕色或淡黄褐色,具短梗。花萼筒状,先端有5小齿,疏生短柔毛;花冠筒长约为萼筒的2倍,先端5裂,裂片披针形;雄蕊多数,花丝细长,黄棕色或黄褐色,下部合生,上部分离,伸出冠筒外。体轻易碎,气微香,味淡。合欢米花蕾米粒状,青绿色或黄绿色,有毛。下部1/3被萼筒包裹。

Všetky Naše Surové Bylinky sa sušia, sterilizované, testované a zabalené vo vákuových-zapečatených balíčkoch alebo kartónov.Vezmite prosím na vedomie, že Bylinky sa skladajú z skutočné celé, surové bylina (t. j. ovocie, kmeň, koreň, kvet, minerálov, atď.) a nie sú spracované do práškov, čiapky, čiapky alebo vzorcov. Celé Surové Byliny neobsahujú informácie o používaní, ako sú určené pre profesionálne bylinkárov a tých zákazníkov, ktorí majú skúsenosti a znalosti potrebné na bezpečné pripraviť svoje vlastné vzorce.

Vylúčenie zodpovednosti

Individuálne výsledky sa môžu líšiť. Tento produkt nie je určený na diagnostikovanie, liečenie alebo prevenciu akejkoľvek choroby. Tvrdenia o tejto webovej stránky a od všetkých partnerov neboli hodnotené FDA. Poradenstvo týkajúce sa liečby alebo starostlivosť o jednotlivého pacienta by mali byť získané prostredníctvom konzultácií s vyškoleným zdravotnej starostlivosti lekára.

Prečítajte Si Viac O Našich Liečivých Bylín Usmernení>>

Viac informácií o tejto položky

Štítky: 69 sex, handričkou mýtus saori, tretinoín aktuálne, ciest, ženšen, flo, faux list, foscarini lampa, xt 660 z, artemide tolomeo.

Súvisiace produkty