Hviezdna String Rozprávkových Svetiel Bliká Režim Firefly Svetlá s Časovač,20 Mikro LED na Striebro Medený Drôt Napájaný z Batérií pre DIY Sme
Hviezdna String Rozprávkových Svetiel Bliká Režim Firefly Svetlá s Časovač,20 Mikro LED na Striebro Medený Drôt Napájaný z Batérií pre DIY Sme
Sku: g43991
(0 Recenzie)
Novinka

€12.35

Popis:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Funkcie:

【3 Režimy Blesku, pre Mnohé Príležitosti] vyzýva: 3 Svetelné Efekty - Stabilné osvetlenie,rýchle blesk, pomalá impulzov. Všetky režimy s 6h o/18h off timer. Batérie Powered String Svetlá Vyrobené z Ultra Tenkého Medeného Drôtu a môže byť Ľahko Navrhnutý tak, aby všetky DIY Tvar sa Vám Páči. Vhodné na Párty, Svadby, Grilovanie, Halloween, Vianoce, Vnútorné a Vonkajšie osvetlenie, dekorácie,atď.

【Pružný a Nepremokavé Medený Drôt] vyzýva: Extra Tenké Reťazec s 20 LED Hviezdne Svetlo. Pružné Tenké, ale Sturdily postavený, reťazec svetlá môžu byť Ľahko Ohnúť, 360 stupňov Iskru s Romantický Efekt. Môžete zadať reťazec, do Vody alebo Non-Žieravé Kvapaliny.Je to Vodotesný String(Okrem batérie).

【Bezpečné, Vysoko kvalitné Víla String Svetlá] vyzýva: Všetky Super Jasné Svetlá sú Bezpečné na Dotyk. Vysoká Kvalita Nízka spotreba & Tepelne Izolované Medené Drôty nebude, aby to Prehriatiu pri ich používaní. Jednoducho zapnite Svetlá a Vychutnať si tieto Úžasné očí bijúce Rozprávkových Svetiel.

【Ľahko Napájané z Batérií] vyzýva: 2 x CR2032 sú zahrnuté,batérie box s on/off vypínač ľahko vymeniť. Jednoduché ovládanie a dostatočne Malé, aby sa skryť. Všetky svetlá s 6h o/18h off časovač pre lepší zážitok. 48 hodín nepretržitého batérie život a dlhšie, ak sa používa s prestávkami. Batérie treba vymeniť, keď svetlá dostať dim.

【Pack 15] vyzýva: Čo dostanete - Pack 15 jednotiek SmilingStore LED hviezdna string svetlá. Veľmi veľa 15pcs na objednávku. LED svetlá môže trvať až 50 000 hodín za pravidelné používanie

Špecifikácia:

Materiál: meď

Farba: Ako je znázornené na

Veľkosť Balenia: 9.5X9.5X6.2cm/3.7*3.7*2.4 v

Quanti

Poznámka:1.Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Balenie obsahuje:

1 * Nastaviť

Štítky: mini cooper, led strieborného drôtu, lesk string svetlá strieborná, cooper mini nálepky, plochy led, luster firefly, LED Reťazec, 2835 čip, led svetlo string časovač, fialová víla string svetlá.

  • Číslo Modelu: 8YY1000074
  • Súbor Typ: Áno
  • Názov Značky: GTERUKM
  • Typ Veľkoobchod: No
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty