Zelené Potraviny Zdravie 1000 Tabletky Kvality Schválené Anti-únava Anti-žiarenia Zvyšovať imunitný 250g Zelená Prírodné Spirulina Zdravie Čaj
Zelené Potraviny Zdravie 1000 Tabletky Kvality Schválené Anti-únava Anti-žiarenia Zvyšovať imunitný 250g Zelená Prírodné Spirulina Zdravie Čaj
Sku: g44004
(0 Recenzie)
Novinka

€10.84 €12.75

Popis:

modname=ckeditor modname=ckeditor

Anti-únava Anti-žiarenia Zvyšovať imunitný ekologické Prírodné Spirulina Čaj Tablet

Skladovateľnosť: 24months

Čistá Hmotnosť: 250g/vrece= 1000 Tabletky, 500 g=2000 Tabletky, 1 kg=4000 Pilulky

Miesto Pôvodu: Yunnan, Čína

Podmienky skladovania: v suchu, Vetrané,nízka teplota

Suroviny: Kvalita export triedy spirulina

100% Prírodné Zelené Potraviny

Žiadne Umelé Addictives alebo Chemické Prísady

1. Prehľad:

Moderná medicína sa preukáže, že osoba, imunitný systém je úzko súvisí s výživovú rovnováhu. Odborníci sa domnievajú, že najlepší spôsob, ako udržať zdravé a mladých je príjem vyváženej výžive a posilneniu imunity. Spirulina obsahuje najbohatší na živiny a je ľahko vstrebáva do ľudského tela. Používa sa ako doplnok stravy ako aj celé jedlo.

2. Prínosy pre zdravie Spirulina:

*Zvýšenie imunity

Spirulina je veľmi vysoká v Chlorofyl, ktorý pomáha odstrániť toxíny z krvi,zlepšujú imunitu a odvrátiť infekcie a chronické ochorenia ako je rakovina.

*Proteínový Doplnok

Aminokyseliny tvoria 62% spirulina, vrátane esenciálnych mastných kyselín a gama-linolénovú kyselinu (GLA). Bielkoviny v Spirulina je veľmi použiteľný a má čisté bielkoviny využitie mieru medzi 50-61%.

*Veľký zdroj ďalších živín

Spirulina obsahuje vitamíny B-1(tiamín), B-2 (riboflavín), B-3(nikotínamid), B-6 (pyridoxine), B-9 (kyselina listová), vitamín C, vitamín D, vitamín a a vitamín E.

*Chudnutie

Spirulina pomáha znížiť krvný tlak, hladinu cholesterolu a cukru v krvi.

*Zápcha zlepšenie

Spirulina pomáha jasné črevného traktu a eliminovať telo nevyžiadanej pošty.

*Anti-únava

Spirulina poskytuje potrebné živiny pre ľudský organizmus, a zároveň znižuje tvorbu kyseliny mliečnej vo svaloch. Takže hrá úlohu v boji proti únave.

*Anti-žiarenia

Rias polysacharidy, phycocyanin a allophycocyanin spirulina môže zabrániť žiarenia poškodenie.

*Anti-aging

SOD a chlorofyl v spirulina môže účinne zabraňujú starnutiu buniek.

2) fyzické Spirulina Tablety boli prvé skupiny v Spirulina schválený Čína potravín a liečiv v provincii Yunnan, ako zdravie, potraviny. (Čínske Zdravé Potraviny Indexové Číslo G20080129)

3)Spoločnosť má tiež získala certifikát správnej VÝROBNEJ PRAXE (GMP certifikácie). Tieto smernice ustanoviť minimálne požiadavky, ktoré farmaceutické alebo potravinárskeho výrobku výrobca musí splniť, aby sa zabezpečilo, že tieto výrobky sú vysoko kvalitné a nepredstavujú žiadne nebezpečenstvo pre spotrebiteľa alebo verejnej

1. Detail:

100% Čistého Organická Spirulina

250 mg x 1000 Ks 250 G

Dávkovanie: 2-krát za deň , raz za čas 3 tablety ústne dávkovanie

2. Disclaimer:

Vyššie uvedený popis je informácie a poznatky účel, nie zdravotnej starostlivosti, odborné poradenstvo. Prosím, poraďte sa so svojím lekárom skôr, než začnete tento vitamín. Ľudia so známou zdravotné podmienky a/alebo užívať lieky, by sa mali poradiť s licenciou lekárom pred začatím akejkoľvek doplnenie programu. Tento produkt nie je určený na diagnostikovanie, liečenie alebo prevenciu akejkoľvek choroby

modname=ckeditor modname=ckeditor

Štítky: ucho pill, mozog pilulka, vodafone smart kartu 7, ploter saga, a1398 displej, tenké pill, zábava pill, zliatiny pill, dvere pill, 10 lcd tablet.

  • Materiál Rámu: Drevené
  • Pohlavie: ŽENY
  • Oddelenie Meno: Dospelý
  • Názov Značky: BAOLANG
  • Štýl: Okuliare
  • Šošovky, Optické Atribút: UV400

Súvisiace produkty