New Horúce zásob kvalitné 12cm dĺžka black reťazec značky kábla na odev v odevníctve cena tesnenie tag bullet hlavu
New Horúce zásob kvalitné 12cm dĺžka black reťazec značky kábla na odev v odevníctve cena tesnenie tag bullet hlavu
Sku: g44491
(0 Recenzie)
Novinka

€25.50

Popis:

Prosím, prečítajte si befroe si kúpiť:

1. Ak je vaša objednávka viac ako $15,dovoľujeme zmiešané položky veľkoobchod, Prosím zanechať, aké farby a počítačov, ktorú chcete v jednotlivých položiek komentár pole.

2. Všetky položky v mojom obchode nie sú jemné šperky ako čisté striebro, alebo zlato, Ak chcete, veľmi kvalitné šperky, prosím kúpiť v iných jemné šperky obchody. Koniec koncov, To predáva len niekoľko dolárov.

3. Doprava zadarmo sme sa budú odoslané prostredníctvom Čína Air Mail, je to lacnejšie, Ale to trvá asi 15-48days! Ak nutne potrebujete na to, extra nákladnej bude účtované sami.

[Size] 12 cm

[ Materiál] string PP

[ Color] black;biela

Platby a preprava Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky prijímame alipay tu. Budeme loď na predvolenú adresu v Alipay, ak nechcete zanechať správu informujte nás. DHL dopravou trvá zvyčajne 5-7 pracovných dní,závisí to od krajiny doručiť. V iných krajinách alebo v odľahlých oblastiach môže trvať dlhšie. Pre dodať aj v iných krajinách, prosím, kontaktujte nás a informujte ho. ak nám chcete poslať balík do Express, Všeobecne 5-8 pracovných dní do Európy, USA, AU, Japonsko, Singapur. Cez Air Mail, Všeobecne 7-20 pracovných dní po celom svete, čas Dodania závisí od destinácie a iné faktory, môže to trvá až do 20 pracovných dní!

Na Ázijských krajinách: cca 5 - 10 dní

Na Európskych a AMERICKÝCH Krajín: okolo 7-15pcs dní

Do iných krajín: okolo 7 - 30 dní; v Dôsledku Zásob Stav a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii nie Sme zodpovední za akékoľvek nehody, oneskorenie alebo iné issudes, ktoré sú zodpovedné prepravné služby

Spätnú väzbu, Ak ste spokojní s produktom, ktorý ste dostali, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu! Ak ste nespokojní, z akéhokoľvek dôvodu, prosím, nenechajte sa rýchlo opustiť, negatívny/neutrálne spätnú väzbu, snažíme sa uistite sa, že KAŽDÝ ZÁKAZNÍK, 100% SPOKOJNÍ a vyriešiť akýkoľvek problém pre vás a vždy nechajte pozitívnu spätnú väzbu na všetkých našich zákazníkov

Záruku poskytujeme 1 mesačná Záruka, ak je položka je poškodený, oznámte nám to do 3 dní od doručenia Všetkých položiek musí byť vrátený v pôvodnom stave, v záujme kvality na vrátenie peňazí alebo výmenu tovaru. Kupujúci je zodpovedný za všetky prepravné náklady.

FAQ ako je doručovacia spôsobom?

Ak vašej objednávky je malý, aby, napríklad 10 alebo 15pcs, potom ponúkame doručenie zdarma do Číny poštou alebo HK príspevku, ak je vaša objednávka veľkoobchod, potom ponúkame DHL EMS alebo doprava zdarma. Na niektorých krajinách, ako je Japonsko, Singapur, budeme používať špeciálne rýchle linky na vás, poskytuje tiež dverí k dverám a služby. ako kontrolovať sledovacie číslo na Golstroj.sk?

Po tom, čo sme odoslanie objednávky, budeme aktualizovať sledovacie číslo na aliepxress rovnaký deň, Pre DHL doprava, používame HK DHL agent, tak to bude mať nový sledovacie číslo jeden deň po tom, čo sme odoslanie objednávky,budeme aktualizovať nové sledovacie číslo na Golstroj.sk,, berte na vedomie správu odchádzame na platforme. Dodacia lehota

Všeobecne povedané, budeme posielať ich, aby do 24 hodín po tom, čo sme potvrďte vašu platbu (vylúčiť víkend), ale ak sa niektoré farby sú na sklade, potom sme sa nechať správu, ak chcete zmeniť farby alebo predmety, tak, prosím, majte starosť na Golstroj.sk správy.

Štítky: to post, kraft pack, háčkovanie hrniec, váš telefón zásob, bee tag, lepenky, písací stôl organizátor, háčkovanie rastlín, formy pre concret, označenie, dobrý rukoväť.

  • Druh: Držiaky Na Písacie Potreby
  • Materiál: PP
  • Názov Značky: NoEnName_Null
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: Normálna
  • miesto pôvodu: Zhejiang, Čína (Pevninská Časť))