Nástenná Polica Dekor Drevo, Plávajúce Police Retro Dekorácie Multifunkčné Skladovanie Držiteľa Dekoratívny Stojan Na Kuchynské/ Spálňa
Nástenná Polica Dekor Drevo, Plávajúce Police Retro Dekorácie Multifunkčné Skladovanie Držiteľa Dekoratívny Stojan Na Kuchynské/ Spálňa
Sku: g44689
(0 Recenzie)
Novinka

€22.02 €27.52

Popis:

O tejto položky:

✔ Premium Úložné Poličky - Plávajúce police sú vyrobené z vysoko kvalitnej rustikálny dreva s dampproof, tepelne odolné. Drevené dosky použiť epoxidové laky pre vlhkosti-dôkaz a plesniam-dôkaz liečba po zuhoľnatie a fumigated, non-jedovaté a neškodné, acidproof alkalických, ľahko sa čistí. Kovová konštrukcia dizajn s krytom a uterák držiteľov, trvanlivé, nosnosť silné. ✔ Funkčné nástenné police : V kuchyni, plávajúce pult môže byť použitý dať korenie fliaš držiak na uterák môže byť použitý na zavesenie uterákov alebo v kuchyni háčiky na zavesenie kuchynský riad. V kúpeľni, dať toaletné potreby, na nástenná polica, ako je napríklad šampón, kondicionér, sprchový gél,atď, zavesiť uterák nižšie. Tiež ideálne pre spálne,obývačky, kancelárie,atď. ✔ Odnímateľný Držiak na Uterák - samostatný držiak na uterák môže inštalovať pod plávajúce policu alebo inštalované na stenu. Nainštalujte podľa potreby. ✔ Špecifikácia - 16.5 X 5,5 Cm, Balík zahrnuté 1 drevených dosiek, 1 držiak na uterák, 3 pevné rozšírenie skrutky a 3 pevné skrutky,5 uterák tyč skrutky a 4 uterák bar háčiky. ✔ Jedinečný Darček na Výber - Klasická & Rustikálny Plávajúce Police kúpeľňa polica pridá retro štýl do vašej spálne, kúpeľňa, obývacia izba, kancelária, alebo viac. Ak máte akékoľvek otázky o našich položky, kontaktujte nás prosím na správu, Sme radi, že vám pomôžu problém vyriešiť.

OurWarm Plávajúce Police sú vyrobené z vysoko-kvalitného dreva kovový rám, ktorý je dampproof, tepelne odolné. S krytom a uterák držiteľov, trvanlivé, nosnosť silné.

Viacúčelový Police - Kombinácia funkcie a umenie

V Kúpeľni-Univerzálny pre kúpeľňa

Plávajúce police sú skvelé pre využitie v rôznych priestoroch, môžete využiť skladovacie police tidy up vašu kúpeľňu s ľahkosťou. Skvelé pre organizovanie toaletná, starostlivosť o vlasy dodáva, make-up, vaňa príslušenstvo a mnoho viac.

V Kuchyni-Uložiť viac priestoru pre vaše kuchyne

V Kuchyni Uložiť viac priestoru pre vaše kuchyne, kuchynské korenie úložné poličky môže pomôcť usporiadať korenie, plechovky,atď riadne, aby ste sa ľahko nájsť korenie chcete, ponúka viac priestoru na volne otáčať.

V Spálni-Elegantné pre Spálne

Tieto úzke police sa používajú na zobrazenie knihy ako časopis rack. To bude fungovať dobre, ak máte veľa konferenčný stolík knihy predviesť. To mohlo tiež byť, skvelé riešenie pre zobrazenie zarámované umelecké diela alebo rodinné fotografie.

Plávajúce Police Najdôležitejšie Produkty

Rustikálny Masívneho Dreva

Perfektná kombinácia masívneho dreva s jasnú štruktúru a jedinečné remeselníci vytvára retro štýl.Rustikálne drevené police zápasy takmer každý dekorácie a skvelé pre vašu kuchyňu, šatne, jedálne, obývacej izby, spálne, kúpeľne alebo do kancelárie. pečenie farba potiahnuté držiak Držiaky s vysokokvalitného oceľového prijať pečenie farba potiahnuté umenie bez hrdze alebo maľovať klesá.

Odnímateľný Držiak Na Uterák

Samostatný držiak na uterák môže inštalovať pod plávajúce policu alebo inštalované na stenu. Nainštalujte podľa potreby.

Plávajúce Police Najdôležitejšie Produkty

Jedinečný Dizajn

Všetky prvky plávajúce police—z rustikálne drevené dosky elegantné twist na koľajniciach—sú vyrobené s triedou a pomôcky na ich jadier. Koľajniciach krásne prízvuk na zrno textúru dreva. A okrem vystavovať kovospracujúce remeslá, pomáhajú udržať svoje veci na mieste. Plávajúce police znížiť pravdepodobnosť korenie kontajnerov alebo hlinené hrnce rozbíjať alebo vaše toaletné potreby pádu na mokrej kúpeľňa, podlahy.

Jednoduchá Montáž

Prijať tekvica otvory pre skrutky, menej otvory pre skrutky, ako ostatní, znížiť škody na stenu. inštalovať len v 4 jednoduchých krokov. 1.Označte dva malé otvory; 2.Vyvŕtajte dva otvory; 3.Bang žlté plastové kotvy v; 4.Twist úzke kovové nite skrutku.

Najlepší Darček, Aký Výber

V kuchyni, plávajúce pult môže byť použitý dať korenie fliaš držiak na uterák môže byť použitý na zavesenie uterákov alebo v kuchyni háčiky na zavesenie kuchynský riad. V kúpeľni, dať toaletné potreby, na úložné poličky, ako je napríklad šampón, kondicionér, sprchový gél,atď, zavesiť uterák nižšie. Tiež ideálne pre spálne,obývačky, kancelárie,atď. Plávajúce police nie sú len funkčné, ale aj dekoratívne. Tiež to môže byť ideálny darček pre rodinu alebo priateľov

Štítky: vroom dekorácie, práce na stenu, kuchyňa orgán, kúpeľňa nálepky, dekor, plavidlá dreva, r dreva, uf vintage, wwe spálňa decor, home decor.

  • 8: dekor na izbu
  • 7: retro dekor
  • 2: miestnosti dekorácie
  • 5: Dekor pre kuchyňa
  • Inštalácia: Na Stenu
  • 15: dekorácie na stene obývacej izby
  • 6: Dom Dekorácie
  • 9: Interiér pre home decor
  • Štýl: Retro a Nostalgické/Starý Nábytok
  • 10: Dosky, dekoratívne
  • 3: domáce dekorácie príslušenstvo
  • 4: Steny výzdoba
  • 13: dekorácie listov
  • Materiál: Kov
  • 12: Dekorácie
  • 11: Nástenné police
  • 1: vintage dekor
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • 14: dekoratívne dosky

Súvisiace produkty