1Pair BYEPAIN Nohy Silikónové Masážne Vložky Plantárna Fasciitis Obuvi Vložky Mäkký gél Arch Ortopedické starostlivosť o nohy
1Pair BYEPAIN Nohy Silikónové Masážne Vložky Plantárna Fasciitis Obuvi Vložky Mäkký gél Arch Ortopedické starostlivosť o nohy
Sku: g44714
(1 Recenzie)
Novinka

€11.11 €18.52

Popis:

RM17744605850538931 Funkcie:

1.Úľavu od bolesti a komfort pre vaše nohy ------ Mnoho ľudí trpí bolesťou z ploché nohy, plantárna fasciitis, náklon kosti vlečky alebo niektoré ďalšie pravidelné nohy problémy.Naše silikónové vložky je stredne arch výšky. To je podiatrists odporúča na každodenné použitie, na zmiernenie bolesti z plantárna fasciitis, bolesť z ploché chodidlá a päty kosti ostrohu, mozoľov, corns, a loptu z nohy častí.

2.Masáž vaše nohy po celý čas ------ blue chip vložiť, je mäkké a nárazov. Ak budete nosiť business topánky na dlhú dobu, alebo ak ste pretrénovaniu, môžete mať pocit, bolestivé na kolená, členky, podpätky, a metatarzálnych častí. Naše vložky je nárazov a odľahčenie tlaku dizajn, môžete zmiernenie týchto bolesť situácia účinne s našimi vložky.

3.Vylepšený dizajn na celé vložky ------ Lekárskeho Silikónu gél materiál. Anti-pošmyknutia, valivé, Anti-zápach, a Nárazov s Arch Podporu. To sa zmestí akýkoľvek druh obuvi. Žiadne starosti dlho chôdzi a stoji viac. Populárne medzi Tehotných žien, Učiteľov, Lekárov, Starých ľudí, a obchodníkov. Rezanie zadarmo, a 5 veľkostiach, ktoré sú k dispozícii.

4.Ako používať ----- Odstrániť existujúce vložky z obuv, Vložiť naše silikónové vložky po vás pomelie ju na základe vaše nohy veľkosť, Nosiť zo dňa na deň dlhšie. Pls skladujte ho na chladnom a suchom mieste a umyť aspoň na týždeň, ak budete nosiť každý deň. Suchý vzduch pls.

5.Navrhol Nemecko Podiatrists, a vyrobené z najlepšej kvality silikónový gél materiál. Vedecké podpora klenby a šok absorpcie dizajn, aby vám pocit, mäkké a pohodlné po celú dobu.

6.Najlepší darček pre Tehotné Ženy, Starí Ľudia, Podnikania Muži a Sami. Tiež je špeciálne navrhnutý pre ploché nohy, a Bolesti Úľavu od Plantárna Fasciitis, Mozoľov, Corns, Metatarzálnych, a Päty Kosti Ostrohu.

7.Masáž vaše nohy po celý čas. Žiadne starosti dlho chôdza, alebo stoj. Anti-pošmyknutia, Anti-odour, valivé, Šokujúce absorpciu, Ortopedické a Trvanlivé.

Návod na Použitie:

1..Odstrániť aktuálnu vložky z vašej topánky

2.Miesto našu pamäť pena stielkou s vašej aktuálnej vložky späť späť

3.Ak sa originál vložky sú menšie ako naše vložky, môžete trim spolu osnovy na dno našich vložky, aby zodpovedali veľkosti vašej aktuálnej vložky

4.Vložiť naše Vložky do topánok (nie dať naše vložky na vrchole vašej aktuálnej vložky do topánok, ako by to bolo príliš hrubý a široký)

Veľkosť:

S: Dĺžka (21.8-23.8 cm),(8.58-9.37-palcový)

M: Dĺžka (23.8-24,8 cm),(9.37-9.76 inch)

L: Dĺžka (24.8-25.8 cm),(9.76-10.16 inch)

XL: Dĺžka (25.8-27.8 cm),(10.16-10.94-palcový)

XXL: Dĺžka (27.8-29.8 cm),(10.94-11.73 inch)

Obsah Balenia:

1Pair(2 ks)* Nohy, Masážne Vložky do topánok

O Naše Služby

1.Snažíme pre našich zákazníkov'satisfaction. Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte a napíšte naše služby odborníkov. Odpovieme vám do 24 hodín(vylúčenie sviatky). Ak žiadna odpoveď do 24 hodín, prosím, skontrolujte spam vo vašej e-mailovej schránky.

2.Veľmi ceníme vašu POZITÍVNU spätnú väzbu. Prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez akejkoľvek komunikácie s nami. Naším cieľom je poskytovať DOBRÉ Služby Zákazníkom. Preto sme sa vždy snažiť vyriešiť akýkoľvek problém, ktorý máte.

3.Prosím, nenechávajte negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, ak máte nie prijímať položky do 30 dní. Pretože sme sa zmienili, dodacia lehota opakovane.

4. Kupujúci sú reponsible za akékoľvek dane, alebo daň vyberať ich krajiny

O Platbu

1.Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor Escrow.

2.Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3.Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, Prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova.

O Zásielke

1.Tovar vám bude dodaný do 1 až 3 pracovných dní po plnej úhrade. (Upozornenie: nezahŕňa víkendy a sviatky)

2.My len loď, aby potvrdil, Golstroj.sk adresy. Vaše Golstroj.sk adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

3.Zvyčajne sme loďou po celom svete cez Leteckú Poštu Poštové doručenie. tento medzinárodný poriadok, môže trvať dlhšie, aby sa dospelo, Normálne zásielky na celom svete sa používa na trvať 10 až 30 pracovných dní, vylúčiť Sat & Sun.

4.Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote 35 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Štítky: elektrické nohy masér, oussirro masáž topánky, ortopedické topánky, elektrické masáž chodidiel, gélové podložky abdom, pneumatické teľa masér, nohu massag, vzduch kompresia nohu masér masáž, pro ortopedické, vysoká podpora klenby nohy.

  • Názov Značky: BYEPAIN
  • Číslo Modelu: F0739
  • Aplikácia: Nohy
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Kompozitný Materiál
  • Dropshipping: Áno
  • Veľkosť: Large

Súvisiace produkty