KOOMIHO Najnovšie Európskej Tvár Bell Mládež Realistické lekársky silikónový kryt hlavy maska Ručné make-up Transgender Maska Cosplay
KOOMIHO Najnovšie Európskej Tvár Bell Mládež Realistické lekársky silikónový kryt hlavy maska Ručné make-up Transgender Maska Cosplay
Sku: g45008
(0 Recenzie)
Novinka

€172.44 €431.10

Popis:

KOOMIHO Európskej Tvár Bell Mládež Realistické lekársky silikónový kryt hlavy maska Ručné make-up Transgender Maska Cosplay

Materiál: Zdravotnícke mäkké silikónové

Štyri farby môžete vybrať: slonovinová biela, svetlo béžová, pálením, hnedá, ak je potrebné iné prispôsobené farby, prosím, neváhajte nás kontaktovať, veľmi pekne vám ďakujem. Vhodné výška: 155cm-180 cm Vhodné hmotnosť: 45kg-80 kg veľkosť produktu a dopĺňa takto:

Obvodu hlavy:63 cm

Výška hlavy :27

Obvod krku:42 cm

Šírku ramien:39 cm

Celková dĺžka:52 cm

Prosím, láskavo pripomenúť: tento odkaz len na Bell, ak potrebujete iný muž maska, pls spýtajte sa nás, ďakujeme!

Aplikácia:

-Táto položka je vhodná pre Cross-prádelník/Transgender/Transvestite/Drag Queen /Cosplayer, alebo len pre zábavu ako na Halloween.

-Mierne permanentného make-upu na tvári robí transformácie jednoduchšie. Môžete použiť make-up na masku, ako sa vám páči.

-Žiadne lepidlo potrebné, výrobky neobsahujú šaty, parochne, umelé riasy, okuliare a ostatné príslušenstvo, no obsahujú umelé riasy, nemá oči (oči sú prázdny)

Veľkosť Štýl:

Európska Tvár , s jasnými a jemné črty tváre, vhodný pre väčšinu ľudí.

Ak si nie ste istí, akú veľkosť bude vám najlepšie vyhovujú, prosím pošlite nám správu o vašom meranie nasledovne

1: Obvodu Hlavy a Výška Hlavy

2: Oko Šírka a Dierky Medzery

3:Obvod Krku.

Odporučíme vhodnú veľkosť pre vás po dostal nad informácie od vás.

Farba: 1. Slonovinová Biela, 2. Svetlo Béžová, 3. Tan, 4. Brown(Kontaktujte nás ak chcete, aby ostatné farby) ochrana Osobných údajov: V záujme zabezpečenia ochrany osobných údajov našich zákazníkov, sme loď, dôverne pre každého zákazníka, a obale výrobku, nemá žiadne logo. Poznamenal: Ak potrebujete voľný obrázkov, kontaktujte nás prostredníctvom station list.

Údržba:

-Očistite ich vo vlažnej vody s neutrálnym mydlom, air-suché alebo uterákom jemne.

-Uchovávajte mimo dosahu horúce, teplota, slnečný svit, ostré pointy veci, práčka, chemický materiál.

-Aby sa zabránilo sfarbenie iné oblečenie, nie čisté produkty s inými oblečenie.

Poznámka:

-Normálne, môže byť odchýlka 1-3 cm pre ručné meranie silikónové produkty.

-Tento produkt je jednoduché farbenie. Preto by ste nemali nosiť vyblednuté oblečenie alebo šperky. Umelé farbenie je nevratný.

-Každý výrobok je ručne vyrobené s mnohými postupy podľa našich umelcov, tak je nevyhnutné mať nejaký malý rozdiel vo veľkosti. A musíme 3-5 dní na prípravu výrobku po vašu platbu.

-Nezabudnite, prečítajte si návod pred použitím!

-Ak ste ruskej,prosím zanechať svoje úplné meno.

VÁŽENÍ Všetky priateľa, Ak ste miestneho zástupcu alebo veľkoobchod, prosím, kontaktujte nás, môžeme dať zvýhodnené zľavou. Sme továreň na priamy predaj, môžete kontroly kvality, jednotková cena a rýchlosť doručenia. Ak potrebujete ďalšie produkty z nasledujúcich brožúrka k produktu, môžeme kombinovať predaj, usporiadať medzinárodné expresné doručenie, môžete len získať vaše produkty rýchlo, ale aj cena je viac preferenčných! Akcie teraz, pls cítiť voľne a kontaktujte nás!! Ak priateľom alebo zákazníkom, nákup celkovej výške viac ako US $ 2,500 v našom obchode výrobkov, môžeme vám nasledujúce produkty zadarmo!!! Že bude tak vďační, ak môžete navrhnúť alebo zdieľať našom obchode stránky do vášho konta Sociálnej siete alebo známych lokálnej sieti,Poďme spolupracovať šťastne od dnes!!! Nižšie je tak hotselling po celom svete, silikónové prsia filler, váhe a realistické!!! Dúfam, že si to čoskoro!!! Ak sa vám nepáči nižšie produktu, môžete mi poslať odkaz vás to zaujíma, tak som si môže zabezpečiť aj vám!!!

Štítky: maska realistická ľudská maska, silikónové žena oblek, protetické silikónová maska, kombinéza crossdress, labky silikónové realistický, tortu formy kremíka, Prsia Formulár, plný muž kremíka maska, rias pre kati, veľké prsia cosplay.

  • Materiál: 100% Mäkkého Lekárskeho Silikónu
  • Číslo Modelu: Muž silikónové hlavy, maska na krku
  • Množstvo: 1PCS
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Nemravný Obrázok: No
  • Položka Druh: Prsia Formulár
  • Názov Značky: KOOMIHO

Súvisiace produkty