450 g Dovezené Japonský Rastliny, Kvet Bonsai Organické Hnojivo Dlho Trvať a Vysoká Účinnosť Veľké Granule Plodnosť Kompost
450 g Dovezené Japonský Rastliny, Kvet Bonsai Organické Hnojivo Dlho Trvať a Vysoká Účinnosť Veľké Granule Plodnosť Kompost
Sku: g45193
(6 Recenzie)
Novinka

€13.25 €18.93

Popis:

Organický Japonský Bonsai Hnojivo Pôvodne dovezené z Japonska, je špeciálne použitá pre high-grade rastlín base hnojiva ako bonsai, a vysoký výkon organické hnojivo.

Optimalizované pre rýchly rast , rast listy rastlín, rast koreňov, kvetinové a ovocné rozvoja, užitočné pre celkové zdravie rastlín.

Bohaté na premium organické & prírodné zložky,rovnako ako by sa minimalizovať dopad na životné prostredie. Produkt Kľúčové Vlastnosti Rastlín Typ: Bonsai

Hmotnosť: 450 g Typ: Organické Vydania Rýchlosť: Pomalé-Uvoľnenie

Je to ideálne hnojivo na prospech rozvoja závodu v jeho vegetatívnej fáze, ako to je pomalé uvoľnenie hnojivo, ktorý uvoľňuje živiny na 1 mesiac.

Hnojenie cyklus je 10-15 dní, keď hnojenie, údržba 2-3 mesiace

Ako používať:

1.Rozmiestnite ich po celom povrchu pôdy a potom voda. Pelety budú poskytovať pomalé uvoľnenie v priebehu času, zvyčajne asi dva mesiace. Keď pelety sú preč, vymeňte ich.

2. Dať hnojiva do hnojivo box, vložená do pôdy, nemusíte dostať príliš blízko k root,alebo môžete pochovať ho v zemi, nemajú byť príliš hlboké, s odstupom času, pelety sa pomaly "rozpustiť" .

Poznámka:

1. Ak Japonské tamahi hnojiva nie rozpustené, môžete zvážiť "zvlhčovanie" pomôcť taveniny, môže byť príliš suché.

2. Ak Hmyzu, ako sú ovocné mušky, ukázať, čo je dôkazom, že mikroorganizmy sú štiepením na tamahi, a vplyv hnojiva sa objavuje. Hmyz sú žiadne škody rastliny, ale ak hmyzu, obťažovať, odložil vrstvu pôdy bude zlepšenie situácie. Prítomnosť hmyzu je náznak, že hnojivo je uskutočnenie.

Štítky: bonsai, micorisa, JAPONSKO, vermicompost, škola záhradný kompost, kompost, 200 ml bio olej, canel, kompost kuchyňa, moss sphagnum.

  • Iné Názvy: Organický Japonský
  • Čistoty: 70%
  • Štát: Granulované
  • CAS.: Organické Hnojivo
  • Typ Vydania: Pomalý
  • Druh: kompost

Súvisiace produkty