Vianočné darčeky MOC vlajková loď Protipožiarne MOC-4446 Letisko Crash Ponuky Loď Stavebné Bloky, Žeriav City Hasičom Tehly Hračky
Vianočné darčeky MOC vlajková loď Protipožiarne MOC-4446 Letisko Crash Ponuky Loď Stavebné Bloky, Žeriav City Hasičom Tehly Hračky
Sku: g45722
(0 Recenzie)
Novinka

€333.52 €416.90

Popis:

Názov produktu : MOC-4446 Letisko Crash Ponuky Položka Č.: 686722 Hmotnosť: 7.5000 kg = 16.5347 lb = 264.5547 oz Kategória: MOC Svetové Značky: moc , Riadenie , Letisko , Crash , MOC-4446 , 4446 Budovy Letiska Crashtender je v Kronenburg DNA! Táto Súprava Obsahuje:(C277) 7177 KS Kvalitných Tehál je PF verzia(výkon funkcie) Obsahujú PDF Pokyn príručka POZNÁMKA ! Produkt balík neobsahuje samolepky a je elektronicky vytlačené. Tlačené diely sú nahradené obyčajnými časti a neobsahujú príslušenstva tretích strán. Manuál a omietkami sú len pre referenčné účely a vzťahuje sa na skutočné častí balíka.(V prípade, že MOC sa rozhodnete nie je prísť s motorom, budete musieť kúpiť motora seba, prosím, byť oboznámení s tým.) Tento produkt je MOC výrobku a nie prísť s papiera manuálne. Po odoslaní vašej objednávky, uveďte e-mailovú adresu a my vám pošleme elektronickú brožúry na vašu e-mailovú adresu. Všetky diely sú kvalitné skontrolovať pred odoslaním, takže ak zistíte, že niektoré chýbajúce alebo poškodené súčasti, nebojte sa. Prosím, kontaktujte nás a my vám pošleme ich k vám okamžite bezplatne.

O Obrázok, - Fotografie výrobkov sú dodržiavať.Farba produktu sa môže líšiť z dôvodu blesk kamera, osvetlenie, nastavenie monitora. Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás . O Lodnej dopravy - Po uhradení ceny z objednávky, Budeme posielať zásielky do 5 pracovných dní, okrem Sviatkov. KUPUJÚCI používate ZODPOVEDNÝ za colné ODBAVENIE tovaru. O prepravnej čas, budete musieť skontrolovať vopred pre informácie o dodacej lehote do vašej krajiny. O Návrat - V prípade chybného položky alebo nesprávne položky, ktoré ste dostali sme sa znovu odoslať alebo vrátime vám. Zákazníci sa musia skontrolovať všetky položky po prijatí a nám to oznámiť do 3 pracovných dní, ak niečo chýba, alebo je poškodená. Nemáme vrátenie expedičný poplatok vráti na non-chybné. Do 14 dní po obdržaní, môžete sa vrátiť späť na položku. Kupujúci je zodpovedný za prepravné náklady na vrátenie položky. O Dane - sú vystavené dovezené daní, colných poplatkov, ktoré možno uložiť vaše miestne vlastný office. Nie sme schopní vás informovať, že z dôvodu poplatok, ako je to z rôznych krajín a položky. O spätnú Väzbu - Robiť nám prospech zanechať 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s objednávkou a položky. Prosím, láskavo nie upokoj sa, aby zanechajte nám negatívnu spätnú väzbu, ak nie ste spokojní s objednávkami, ale nechajte nám šancu vyriešiť za vás. My sa budeme snažiť uspokojiť vás.

Štítky: malé bloky mesta, položka lego city, moc, blok stavať, lego moc, žeriav lego technic, deti lego žeriav, stavať moc loď, žeriav hračka, moc tehly vojenské.

  • Veľkosti Bloku: Malé stavebným(Kompatibilné s Lego)
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Plastové
  • Číslo Modelu: moc-4446
  • Upozornenie: Nejedzte
  • Čiarový kód: No
  • Certifikácia: CE
  • Plastové Typ: ABS
  • Vekové Rozpätie: > 6 rokov
  • Pohlavie: Unisex

Súvisiace produkty