Prenosné Senzor Dverí Alarm Dverí Rukoväť Alarm Dotyk Alarm 120dB Anti-theft Dvere Bezpečnostný Siréna Hotel Bezpečnostné Dvere Stop Budík
Prenosné Senzor Dverí Alarm Dverí Rukoväť Alarm Dotyk Alarm 120dB Anti-theft Dvere Bezpečnostný Siréna Hotel Bezpečnostné Dvere Stop Budík
Sku: g45833
(1 Recenzie)
Novinka

€3.56 €4.46

Popis:

Prenosné Senzor Dverí Alarm Dverí Rukoväť Alarm Dotyk Alarm 120dB Anti-theft Dvere Bezpečnostný Siréna Hotel Bezpečnostné Dvere Stop Budík Špecifikácia :

Farba: Čierna Čistá Hmotnosť: 55 g Dĺžka Kábla: 10,7 cm Veľkosť: 9.9(L) x 5.4(W) x 2,5(H)cm Napájaný 9V batériou.(Nie je súčasťou)

Funkcie : 120 db večeri hlasný alarm zvonenie. S týmto alarm nainštalovaný vo vašom dome, úrad, továreň, keď okná a dvere sú otvorené pre deti alebo odcudzenia, bude alarm vás na kontrolu bezpečnosti. K pobytu v hoteli, môžete nainštalovať tento alarm na dvere a okno, bude vás chrániť, po kontrole out, take alarm s vami ďalší čas používania. Nevyžaduje žiadne špeciálne drôtu. Stačí zavesiť na vnútornej strane dverí gombík, otvorte prepínač, piercing alarm vydesí všetky nežiaduce votrelcov, takže vás a váš domov dobre chránené.

Použitie: Ak je to nutné, ak chcete použiť alarm, len dajte prepínač do polohy "ON", a poplašných zariadení v stand-by. Pri otvorení dverí alebo okna sa dotkol, to budú okamžite robí zvuk budíka. A zvuk sa nezastaví, kým je prepínač dať do polohy "OFF" (A 9V batérie je k dispozícii vo vnútri zariadenia, zmena na nové, keď jeden originál batéria je použitý). Package includeds :

1 x Dotyk Dvere Gombík Vstup Alarmu

Štítky: baby lock, siréna, cerradura seguridad, dom alarm dverí, sriracha t tričko, poplachu siréna, dvere otvorí alarm, KEYDIY, dvere handl, kanye west.

  • Číslo Modelu: 1403178
  • Funkcia 2: Anti-theft Dvere Bezpečnostný Siréna
  • Funkcia 3: Dotknite Sa Budíka
  • Funkcia 1: Dvere Stop Budík
  • Funkcia 5: Dvere Bezpečnostný Siréna
  • Funkcia 4: Dvere Senzor Alarmu

Súvisiace produkty