EACHEN Wifi Stropný Ventilátor Spínač-Smart Fan Speed Control-EÚ(Tuya/SmartLife)
EACHEN Wifi Stropný Ventilátor Spínač-Smart Fan Speed Control-EÚ(Tuya/SmartLife)
Sku: g45866
(1 Recenzie)
Novinka

€17.00

Popis:

Dôležité Poznámky Prvý

– To smart switch kontroly rýchlosť ventilátora LEN, bude sa neriadia svetlá,svetlá by mali byť na samostatný vypínač.

– Pre stropný ventilátor so stene ovládací prepínač, môžete použiť túto smart wifi prepnúť do nahradiť pôvodný priamo. Zároveň upozorňujeme, neutrálny vodič je potrebné.

– Pre stropný ventilátor, že kontrolované prostredníctvom potiahnite reťaz, potrebujete rozšíriť NAJRÝCHLEJŠÍ rýchlosť drôtu od ventilátora do elektrickej spojovacej skrinke a majú ho pripojiť k L1 tento šikovný nástenný spínač.

– To je variabilná rýchlosť ventilátora prepínač s plnou rozsah kontroly, ktoré môžu mať mierny hluk motora. Tento hluk, nie sú problémy s kvalitou, ale ten, ktorý je charakteristický pre všetky ventilátor otáčok.

Ako nastaviť pre inteligentné zariadenia aplikáciu diaľkové ovládanie

1. Inštalácia ventilátora prepínač dostať modré LED indikátor bliká, je prístupov do režimu párovania. (Ak neviedla flash rýchlo, asi 2 krát každý druhý, odrežte napájania na 20 sekúnd, power on znova a dlho stlačte tlačidlo mínus tlačidlo na 20 sekúnd, aby ho obnoviť.)

2. Stiahnuť Inteligentný Život aplikácií do svojho telefónu a zaregistrovať ako sprievodcom.

3. Kliknite na "+" pridať zariadenie na aplikáciu. Pripojenie k wifi a premenovať tento rýchlosť ventilátora regulátor. Teraz svoj telefón použiť na diaľkové ovládanie vášho stropný ventilátor, zapnutie/vypnutie, alebo kontrolu rýchlosti.

Smart rýchlosť ventilátora ovládanie práce s Amazon Alexa & Domovská stránka Google

1. V Amazon Alexa aplikácie > Zručnosti > hľadať Inteligentný Život > > Zapnúť > Prihláste sa do svojho inteligentného života účet > Odkaz teraz > Keď skončil, požiadať Alexa objavovať zariadenia. To bude nájsť s názvom ventilátor vypínačom a teraz už len stačí dať hlasový povel na zapnutie/vypnutie vášho stropný ventilátor, alebo až vaše maximálne pohodlné rýchlosť.

2. V Domovská stránka Google Ovládanie aplikácie > pridať zariadenie> hľadať Inteligentný život > > zaregistrujte sa u svojho inteligentného života účet, potom môžete použiť google asistent na ovládanie ventilátora rýchlosť.

Menovité Napätie: AC 100V-240V, 50/60Hz

Max. Zaťaženie: 400W

Max. Pracovný Prúd: 2A

Wi-Fi: 2.4 GHz Len, nie podpora 5.0 GHz

Package Listing

1* Ventilátor Smart Switch

1* sprievodca rýchlou inštaláciou

Štítky: asus rýchlosť ventilátora regulátor, deta rýchlosť ventilátora regulátor, flopy rýchlosť ventilátora regulátor, tuya rýchlosť ventilátora regulátor, 3v rýchlosť ventilátora regulátor, predaj rýchlosť ventilátora regulátor, prípad rýchlosť ventilátora regulátor, zalman rýchlosť ventilátora regulátor, diaľkové wifi ventilátora regulátor, pin rýchlosť ventilátora regulátor.

  • Názov Značky: EACHEN

Súvisiace produkty