Predlžovací Kábel Rozdeľovača Adaptér Radič SATA Napájania 1 až 8 Ventilátor HUB 12V 4 Pin PWM ARGB Adresný Splitter pre PC
Predlžovací Kábel Rozdeľovača Adaptér Radič SATA Napájania 1 až 8 Ventilátor HUB 12V 4 Pin PWM ARGB Adresný Splitter pre PC
Sku: g45877
(0 Recenzie)
Novinka

€5.45 €10.90

Popis:

1 až 8 Ventilátor, Multi Spôsob, ako HUB SATA Napájania 12V 4 Pin PWM ARGB Adresný Splitter pre PC LED Svetlo, Chladič Kontroly Adaptér

Popis:

1. Dva-v-jednom regulátor je vybavený 1 x diaľkové ovládanie 1 x doska synchronizačný kábel, 1 x regulácia teploty kábla. Ak chcete vyriešiť tento problém, pretože doske svetelný efekt nie je dobrý, alebo základnú dosku, ktorá nepodporuje ARGB synchronizácie realizovať ARGB synchronizácie.

2. Dve ľavé rozhrania na ľavej strane je osvetlenie 5V ARGB doske synchronizácie rozhranie. Ak chcete použiť synchronizáciu, môžete pripojiť priamo. Po pripojení stlačte MB tlačidlo na diaľkovom ovládači pre 6 sekúnd nastaviť na synchronizáciu. Právo rozhranie pre základnú dosku ovládanie teploty. Ventilátor beží na plné obrátky, keď nie je pripojený, a doska sa ovláda rýchlosť po ich pripojení. Odporúča sa pripojiť k VENTILÁTOR CPU rozhranie.

3. Existujú štyri osvetlenie, regulácia teploty kanálov na ľavej a pravej strany, červená regulácia teploty rozhranie musí byť pripojený na reguláciu teploty, ventilátor, osvetlenie rozhranie môže byť pripojený náhodne, a SATA rozhranie na právo musí byť pripojený.

4. Keď je doska nepodporuje synchronizáciu použite diaľkové ovládanie a nie je potrebné na pripojenie synchronizácia linky.

5. NÁBOJ má RGB funkciu synchronizácie doska (na osvetlenie pásoch), PWM funkcie a napájanie ventilátora.

6. Priamy výkon s power interface, výstižnejšie a efektívne.

Špecifikácia:

Rozhranie:

8 Portov pre ARGB (5V 3pin)

8 Portov pre Ventilátor (4Pin) PWM Funkcia

1x 3 Pin Osvetlenie 5V ARGB Doske Synchronizácie Port

1x základná Doska regulácie Teploty Port

Napájanie: SATA

Diaľkové Ovládanie Tlačidlá: 21 Kľúče

Package Hmotnosť: 80g

Poznámka:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

2. Prosím, dovoľte 1-3 mm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 X 1 až 8 Ventilátor, Multi Spôsob, ako HUB

1 X Diaľkové Ovládanie

1 X 5V RGB Synchronizačný Kábel

1 X Doska Na Reguláciu Teploty, Kábel

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu orderafter 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovania vašej objednávky a získať späť čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Dodacia Lehota:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu prijatia. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, bude považovaný za používaný a nebudeme ISSUEA NÁHRADY ALEBO VÝMENY na vás. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Golstroj.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka. 2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S

SKONČILA ZÁRUKA.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na Golstroj.sk!

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležitá. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli vykonať do vašej spokojnosti.

Štítky: pc, prepínače, ventilátor rgb, hub rgb, 4pin ventilátor splitter, sata cabl, ventilátor hub, 4pin splitter, 8 pin kódu, chladič hub, adaptér argb.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Radič Adaptér: Predlžovací Kábel
  • Ventilátor Napájacieho Kábla: Hub Rozbočovač Kábel
  • Package: Áno
  • Produkty Stav: Skladom
  • Číslo Modelu: ventilátor hub
  • Hmotnosť Balenia: 80g
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Druh: Kábel Kábel Adaptéra
  • Názov Značky: ALLOYSEED
  • Zdroj Napájania: SATA
  • Diaľkové Ovládanie Tlačidlá: 21 Kľúče

Súvisiace produkty