Pripojenie 4 Hra 1 Sada Doskové Hry, Zábava Pripojiť Športové Vzdelávacie Puzzle, Hračky Pre Deti Prst Basketbal, Streľba Hra
Pripojenie 4 Hra 1 Sada Doskové Hry, Zábava Pripojiť Športové Vzdelávacie Puzzle, Hračky Pre Deti Prst Basketbal, Streľba Hra
Sku: g46117
(2 Recenzie)
Novinka

€15.81 €17.00

Popis:

Pripojenie 4 Zábery Hry Deti Detské Rodine, vo Veku 6 až Dovolenku Dar Narodeninám

Typ: slúži na Pripojenie 4-shot Hračka

Farba: Modrá

Materiál: ABS

Lopta Priemer: 4 cm/1.57"

Veľkosť(L*W*H): 31 x 20 x 42 cm/12.18" x 7.86" x 16.51"

Funkcie:

●Jednoduchá Inštalácia

Pripojenie 4-shot hračka je jednoduchá inštalácia, nie je potrebné o zložitý proces a ďalšie nástroje požiadavky, ktoré môžu byť ukončený proces inštalácie deti samostatne.

●Bezpečný Materiál,

Pripojenie 4-shot hračka je vyrobená z vysoko kvalitného ABS materiál, ekologický, bezpečný a spoľahlivý použiť pre svoje deti.

●Prenosné

Pripojenie 4-shot hračky môžu byť zložené do menšej veľkosti. Okrem toho má tiež účtovná rukoväť, ktorá je veľmi vhodné vykonávať.

●Zlepšenie Vzťahov Medzi Rodičmi A Deťmi

Pripojenie 4-shot hračka, potrebuje dvoch hráčov, aby si hry, ktoré vytvárajú šancu na zlepšenie vzťahov medzi rodičmi a deťmi.

●Rozsah Pôsobnosti

Pripojenie 4-shot hračka je ideálna pre Vianočný darček, rodičov, deti, rodina, škôlky a tak ďalej.

Inštalácia:

Nainštalujte nohy základne po prvé. Potom vytiahnite posuvné svahu panel a porovnať ho. V posledných vložte basketbalovej doske.

Použitie:

Pripojiť 4 zábery hra potrebuje víťaz dostal rovnaké farebné gule linky na hračka ball grid. Dvaja hráči, každý má jeden farebné guľôčky. Hráči snažia hodiť loptu na stôl a nech sa odráža do posuvné svahu. Na poslednú loptu roll do siete. Každý hráč sa otočí a hádzali loptu.

Package Zahrnuté:

1 x Pripojenie 4-shot Hračka

Poznámky:

1.Ručné meranie, prosím, dovoľte 1 ~ 5 mm chyba,ďakujem.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.Pochopte prosím, ďakujem!

/ O služby /

On - Time Dodávky vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v garantované doručenie čas

Dlhšie Ochranu 15 deň viac ochranu po dokončení objednávky

Vráti Extra Vrátiť akýkoľvek produkt,ale len tie, v perfektnom stave

Zaručenú Kvalitu Zaručenú Kvalitu alebo Úplné vrátenie peňazí

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: balenie plyšové, hra, catan dosková hra dreva, dosková hra, avalon doskové hry, magic playmat, skipbo playing hra karty, pripojenie shot, sklo shot, 4 pripojenie.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: Pripojenie 4 Záber Hračka