8 cm Prírodného krištálu fluorite prútik reiki kameň s platňa sada siedmich star pole
8 cm Prírodného krištálu fluorite prútik reiki kameň s platňa sada siedmich star pole
Sku: g4617
(1 Recenzie)
Novinka

€8.88 €9.34

Popis:

Položka Vysvetliť, Názov Prírodný krištáľ sedem star pole Materiálu crystal Hmotnosť particles1-1,5 cm Dĺžka

piliere 40-45 mm Šírka dosky 80 mm Výška Pozor: Veľkosť môže byť mierna nepresnosť v dôsledku rôznych skupín výrobkov, alebo ručné meranie, vďaka za pochopenie

Platby:

* Platba je splatná do 7 dní od ukončenia ponuky. Prosím, uistite sa, že "Loď" adresa vinkuláciu je správne.

* Medzinárodné Kupujúci vezmite prosím na vedomie, dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Poštovné A Balné:

* Tovar vám bude odoslané z Číny Poštou Štandard International balné (s sledovacie číslo).

* Som odosielame do 3 pracovných dní po platby prijaté. Za normálnych okolností bude prichádzať do 30 pracovných dní. Ak potrebujete EMS doprava, pls, neváhajte ma kontaktovať.

Ponúkame viaceré možnosti dodania nasledovne:

1. SAL doprava (SAL doprava o 18-30 dní.lacnejšie a rýchlejšie)

2. Leteckej dopravy (Letecká doprava cca 15-20 dní,rýchlejšie, ale aj drahšie)

3. EMS doprava (EMS 6-10 dní.najrýchlejší, ale veľmi drahé)

4. Lodná doprava (Námorná doprava trvá cca 45-60 dní, radšej nemôže vybrať, lodná doprava, ak nemáte trpezlivosť pre čakať tak dlho, asi 2 mesiace.najlacnejšie ale veľmi pomaly)

Kombinovaná Doprava

* Som rád, že kombinovať dopravu na vydraženú/zakúpiť do 7 dní.

* Môžete získať 15% zľavu na dopravu.

* Kombinovaná doprava zľavu je k dispozícii, len ak si urobíte jeden celková platba. Prosím, počkajte, až sa všetky aukcie, ktorý sa skončil. Po urobiť, pls e-mail mi pre kombinované faktúry, ak som neurobili.

Návrat Politiky:

* Ak nie ste úplne spokojní, pls kontaktujte ma okamžite. Položky môžu byť vrátené do 7 dní po obdržaní pre 100% refundáciu. * Vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale & v ako-dodávané podmienky, nie je opotrebované alebo zmenené.

Podmienky:

Položky sú dodávané do 3 pracovných dní od prijatia platby.

Ak položka je poškodený na mail, môžem vrátiť prepravné náklady a odmeny si nejaké peniaze.

Ja posielať balíky do Číny Príspevok. Ak balík stratil na mail, môžem poslať balík alebo poslať plný peniaze späť.

Som odpoveď e-mailov 7 dní v týždni. Ak sa nemôžete dostať odpoveď odo mňa do 2 dní, to znamená, že nemôžete prijímať e-mailu. Prosím, uistite sa, že ste poslať e-mail na správnu e-mailovú adresu.

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa vašej objednávky, prosím, neváhajte ma kontaktovať. Som ochotný riešiť akýkoľvek problém s mojimi zákazníkmi. Budeme sa snažiť, aby ste spokojní.(^v^)

Ak chcete objednávku prispôsobený produkt, prosím, povedzte nám svoje špecifikáciu v detailoch. Budeme sa snažiť v našich silách, aby spĺňal vaše požiadavky.

spätná väzba:

Ďakujeme vám za vás. Prosím, láskavo nechajte dobrú spätnú väzbu na nás, ak sa vám páči náš položky. Garantujeme vašu 100% spokojnosť s našimi vzormi a služby.

Ak nie ste spokojní s položku po prijatí, prosím, uistite sa, obráťte sa na nás prvý!

Ponúkame na plné alebo čiastočné vrátenie peňazí, ktorá závisí od individuálnej situácie a kedykoľvek, pretože dostanete položky.

Všetky fotografie boli nadobudnuté v prirodzeného svetla.Prosím, neváhajte a kontaktujte nás na vyriešenie akýchkoľvek problémov môže byť pred odchodom spätnú väzbu.

Spokojnosť zákazníka je našou spoločnosti cieľa.

Štítky: dosky kameň, krištáľové šperky set, amythest, kameň natur, fluorit kameň, veľké prírodné citrine, miska a tanier nastavenie, reiki symbol, crystal bod, loď vikingov.

  • Materiál: Crystal
  • Regionálne Funkcie: Čína
  • Štýl: feng shui
  • feng shui: Prírodný krištáľ
  • Tému: Maskot
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: Mjzbf