Elektrický Impulz Späť a Krku Masér Ďaleko Infračervené Vykurovanie Úľavu od Bolesti Nástroj Zdravotnej Starostlivosti Relax
Elektrický Impulz Späť a Krku Masér Ďaleko Infračervené Vykurovanie Úľavu od Bolesti Nástroj Zdravotnej Starostlivosti Relax
Sku: g46176
(0 Recenzie)
Novinka

€10.97 €19.94

Popis:

Funkcia:

Ergonómia. Masér prijaté U tvar, je v súlade s zefektívniť a krúžok-typ dizajn ľudských krku krčka maternice. Čo je viac, remienok na krk môže byť upravená tak, aby 160°, môžete nastaviť ľubovoľne.

6 režimov prevoditeľné a 10 druhov intenzita nastaviteľná. Vybrať si môžete z ľubovoľného režimu alebo intenzity podľa vašej potreby.

Magnetický účinok. Vstavaný magnetický môže masáž ľudských acupoint, ktoré môžu vyváženie nervového systému, zlepšuje prívod kyslíka, microcycle a nutričného stavu tkanivových buniek.

Elektrický pulzný masážny. To môže stimulovať opakovane nervu acupoint na podporu metabolizmu, uvoľňujú svaly a eliminovať bolesť atď.

3D inteligentné fit technológia. Môžete ľahko nastaviť elektródou podľa vášho krku krivky.

Elektródy patch. Spája v sebe rôzne masážne techniky v tradičnej Čínskej medicíne, podpora krvného obehu, masáž pokrytie častejšie.

Masér môžu byť použité na krku, chrbta, nôh a pod pás, platné pre celé telo.

Poznámka:

Odporúča sa, aby ste mali použiť mokrý uterák na mokré krku pred použitím sa to a aby sa prístroj úplne blízko vášho krku, inak sa budete cítiť krku, svrbenie a vyrážky.

Špecifikácia:

Materiál: ABS + silikónové + nerez + magnetické

Napájanie: 3V 30mA

Typ batérie: 2 x AAA batérie(Nie sú zahrnuté)

Pulzná frekvencia: 0Hz~1000Hz

Veľkosť: 18*11.5 cm(L*W)

Farba: Biela

Obsah balenia:

1 x Masér

1 x Elektródy patch

1 x užívateľská príručka(po anglicky)

Štítky: zdravotnej starostlivosti produkt, pre zdravie, na krku maska, Cassia Vankúš, magnet vankúš, zdravie produkt, dlaždice, jmron krku masér, yamogochi krku masér, jednotné pokušenie.

  • Položka Druh: Masáže & Relax
  • Materiál: ABS & TPR
  • Názov Značky: ZB
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Aplikácia: Krk

Súvisiace produkty