Continental skladacia pneumatík cestných bicyklov 700*23c/-25/28c Grand Sport Extra/ZÁVOD Ultra Sport ⅲ ľahký pneumatiky
Continental skladacia pneumatík cestných bicyklov 700*23c/-25/28c Grand Sport Extra/ZÁVOD Ultra Sport ⅲ ľahký pneumatiky
Sku: g46247
(1 Recenzie)
Novinka

€10.29

Popis:

Popis Continental UltraSport 3 Skladacie Pneumatiky - 25-622 - black

Vstupná úroveň pneumatiky pre začínajúcich skialpinistov.

Univerzálny Ultra Sport skladacie pneumatika ponúka všetko, čo potrebujete výkon wise pre preteky. Spoľahlivé punkcia ochranu pred silnými 3 vrstva - 180 TPI puzdro dizajn, dobrá priľnavosť a dlhú behúňa život z kremičitého založené PureGrip zlúčenina. Osvedčená Kontinentálne preteky pneumatiky dizajn zabezpečuje citlivé zaobchádzanie a bezpečné uchopenie.

PureGrip Zložených

Rozšírené novú zlúčeninu. Na základe aktivovaný zlúčeniny kremíka, táto technológia bola pôvodne určené ako úroveň výkonnosti, zlúčenina, ale po intenzívny rozvoj v našej Korbach Oddelenia Výskumu a Vývoja Zariadenia, pokročilý nový zlúčenina s vynikajúce uchopenie a cross-country vlastnosťami bol vyvinutý. Táto nová gumová zmes, vzhľadom na zrozumiteľné názov "PureGrip", je zaradený len za naše BlackChili Zložené a je používaný v výkonné produkty ako v horských a cestných bicyklov odvetviach. Zároveň poskytuje skvelý grip, to je tiež dlhodobé a vysoko odolná – obe charakteristiky Continental pneumatiky, ktoré sú výhradne vyrábané v továrni v Hefei (Ázia).

Hmotnosť doplniť: výrobca informácie

Hmotnosť:

ULTRA SPORT III 23C:255 g

ULTRA SPORT II -25:280 g

ULTRA SPORT II 23C:255 g

ULTRA SPORT II -25:275 g

GRAND SPORT, RACE 23C:260 g

GRAND SPORT, RACE -25:275 g

GRAND SPORT EXTRA 23C:290 g

GRAND SPORTEXTRA25C:315 g

Štítky: continental ultra sport 3, veľa bezdušové, zákaz michelin, požičovňa časti veľké, auto pneumatiky, fixi pneumatiky, sr suntour xcm, ruched prso top, continental tire, bicykel road kolesá.

  • Použitie: Cestné Bicykle
  • Druh: Pneumatiky
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty