Zebra 59 Humbucker Most Elektrická Gitara Pickup
Zebra 59 Humbucker Most Elektrická Gitara Pickup
Sku: g46561
(0 Recenzie)
Novinka

€52.23 €59.35

Popis:

Gitara magnetické snímače boli zlepšenie a zmeny v procese, keď nový hudobný trend predstavil v globálnej hudobnej scény.S rovnakého ročníka špecifikácie KLASICKÝ humbuckers, na ZB59 má trochu viac, horúci výstup s polovice nízke tlmenie zvuku.

Informácie O Zákazníkoch

1.Fotografie produktov do siedmich dní po odoslaní sa, prosím, uistite sa, že dodaciu adresu je správne. Naše výrobky sú nové produkty, tam bude pracovať personál, množstvo a kvalita pred odoslaním, prosím zákazníkov v pohode.

2.Položky sú dodávané prostredníctvom EMS. osloviť väčšinu krajín v rámci 7 do 15 pracovných dní. To je pre USA. KANADA. AUSTRÁLIA. . Pre ostatné krajiny. môže to mať viac času, aby sa dospelo.

3.Package--balíka. naša spoločnosť bude mať metódou štandardizovaných balenie. zvyčajne. počas prepravy je veľmi silný.

4.Kladieme veľký dôraz na každý jeden z vašich spravodlivé hodnotenie, ak ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, dať chválu, podporujú nás, boli by sme veľmi vďační. Ak máte akékoľvek nespokojnosť, prosím, komunikovať s nami, verím, že akékoľvek rozumné problémy sme mohli rýchlo vyriešiť, prosím, neponáhľajte sa, aby nám zlé recenzie.

5.Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Štítky: most guyker, guyker, humbucker nastaviť, gitara ibz, kovové humbucker snímač, vyzdvihnutie zásielky vyzdvihnutie zásielky, FLEOR, červený most humbucker, gitara vyzdvihnutie winder uk, Gitara Pickup.

  • Číslo Modelu: ZB59
  • Druh: Vyzdvihnutie
  • Názov Značky: guyker

Súvisiace produkty