20pcs Plastové Krém Jar Jasné Naplniteľné s Vrchnákmi Kozmetické Hrnce Kontajner Eyeshadow Úložný Box Tin Glitters 3g 5g 10 g 15 g 20 g
20pcs Plastové Krém Jar Jasné Naplniteľné s Vrchnákmi Kozmetické Hrnce Kontajner Eyeshadow Úložný Box Tin Glitters 3g 5g 10 g 15 g 20 g
Sku: g46704
(1 Recenzie)
Novinka

€5.41 €7.02

Popis:

20pcs Plastové Krém Jar Jasné Naplniteľné s Vrchnákmi Kozmetické Hrnce Kontajner Eyeshadow Úložný Box Tin Glitters 3g 5g 10 g 15 g 20 g

Informácie o výrobku Vlastnosti Výrobku Umývateľný a opakovane použiteľné: telo kozmetické kontajner je vyrobený z polystyrénu, spp je vyrobená z polypropylénu, odolné na použitie na dlhú dobu a veľa krát, dokonca možno prať po použití Rôznych kapacít, aby vyhovoval vašim potrebám: tieto kolo plastové hrniec pohárov sú charakterizované kapacitou 3g, 5g, 10g, 15 g, 20 g, Ľahko sa prenáša vzorky kozmetických ale zaberajú málo miesta v kabelke Dobrý spoločník na cesty: kozmetické kontajner s vekom pomáha uchovávať vzorky z aloe vera gél, očný krém, krém, rúž, a tak ďalej, poskytujú pohodlie pri cestovaní a s obchodné cesty, znížiť hmotnosť vašej batožiny z Priehľadného plastu jar: prázdnych plastových pohárov sú jednoduchý a veľkorysý, ľahko pozorovať objem kozmetické a dokonca aj ušetriť váš čas, rozlišovať rôzne kozmetické Dostatočnom množstve:) tento balík obsahuje 20 kusov priehľadného plastu hrniec pohárov, dostatočne množstvo pre vás na použitie a zdieľať so svojimi rodinami alebo priateľmi; Závitové otvárania zaisťuje dobrú leakproofness, nie je potrebné sa obávať kozmetické vzorky by znečisťovať kabelke Špecifikácie 3g/3ml 16 Výšku 30 mm Priemer 5g/5ml 21 mm Výška do 30 mm Priemer 10g/10 ml 21 mm Výška do 39 mm Priemer 15 g/15ml 27 mm Výška do 39 mm Priemer 20 g/20ml 33 mm Výška do 39 mm Priemer balenie Obsahuje 20 x Kozmetické kontajnerov na veľkosť si vyberiete z každej dávke

Informácie O Produkte

O položiek

1. Keď dostanete balík, Prosím, otvorte zásielku v post dôstojníka prítomnosť skôr, než ho podpíšete. Ak je poškodené alebo prázdne(ukradnuté), požiadať oficiálny dokument to dokázať, a to najmä nárok žiadosť papier.

2.Prosím potvrďte, či výrobok a dodacie informácie sú presné pred uskutočnením platby. Nebudeme akceptovať zmenu objednávky, informácie po vykonaní objednávky.

O prehlásenie

Sadzby sú povinnosti kupujúceho. Je to platené na colnici. Nie je nákladnej poplatok. Ak tarifné je generovaný pri prevzatí, kupujúci musí zaplatiť. (Len pri dovoze suma je vyššia ako oslobodenie od dane, dane môže vyžadovať, aby Nie všetky).

O Zásielke

1.Doba spracovania: 1~3 pracovných dní po vaša platba bola overená.

2.Doprava zadarmo Methords: ePackage(10~20 dní) alebo Golstroj.sk Štandardná Doprava (15~40 dní, Brazília 50~90 dní).

3.Predpokladaná Doba Dodania: Pretože akonáhle pozemok bol odoslaný na pošte, to bolo z kontroly z nás, ak pozemok nemal prísť včas, prosím neotvárajte sporu a spýtajte sa nás na rozšírenie proetction dni pre vás a trpezlivo čakať.

4.V možnosť prepravy, ak sa rozhodnete DHL / FedEx / UPS, nemusia zahŕňať vzdialený náklady.

O Veľkoobchod a Drop shipping

1. Drop shipping prijateľné. Nechaj správne expedičné informácie a vaše špecifické požiadavky.

2. Ak váš množstve viac ako 50pcs, kontaktujte sa s nami. Budeme citovať veľkoobchodné ceny.

O Spätnú Väzbu---5 Hviezdičkový

Dúfame, že naše produkty a služby stretnúť s vaše požiadavky a miluješ ho. Snažíme v našich silách, aby ste sa cítili spokojní. Prosím, nezabudnite na nás nechať 5-Hviezdičkový spätnú väzbu . Na zdravie.

Štítky: kozmetické skleného pohára, môže cínu, vintage tin jar, matné sklo jar so strieborným viečkom, kozmetické pohárov bambo, tkanivo kovov cín box, jar pre cosmet, pero refil, jar plastové, 250g jar.

  • farba: Ako pic zobraziť
  • Použitie: všetky druhy smotany, tieň, prášku, Masti kontajner
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: JAR ZJ-CL-3g~20 g-10P
  • Veľkosť: 3ml
  • Jeden žreb: 10pcs
  • Položka Druh: Fľašiach
  • Kapacita: 3g 5g 10 g 15 g 20 g

Súvisiace produkty