Nastaviteľné Obočie Vzorkovníka Auta make-up Nástroje DIY Krásy Obočie Šablóny Šablóny Pre Ženy Beauty Nástroje a Príslušenstvo
Nastaviteľné Obočie Vzorkovníka Auta make-up Nástroje DIY Krásy Obočie Šablóny Šablóny Pre Ženy Beauty Nástroje a Príslušenstvo
Sku: g46760
(0 Recenzie)
Novinka

€7.05 €9.16

Popis:

Nastaviteľné Obočie Tvary Prípravky na Obočie Kreslenie tvoria Pomocný Nástroj SSwell Popis:

Funkcie:

1. Ergonomické, Presné, Nastaviteľné 3-v-1 v Mierke Funkcia - Zápasy vaše prirodzené obočie tvar perfektne, takže si môžete urobiť vaše obočie vyzerať prirodzene a symetrické. Môžete upraviť obočie vzorkovníka rozsahu, aby zodpovedali vaše prirodzené obočie tvar a vybrať z troch rôznych štýlov.

2. Kompaktná a Prenosná - ľahko Sa zloží obočia, formovanie auta, aby sa zmestili všetky malé-veľké nádoby. Nastaviteľné obočie shaper môže ľahko rozobrať potom zložila ich pre neskoršie použitie.

3. Opakovane a Umývateľný - Udržiava vysokú kvalitu aj po opakovanom použití. Môžete tvar vášho obočia, kedykoľvek budete chcieť bez obáv štiepky plastové alebo rozbitie. Tento nastaviteľné obočie tvar šablóny nástroja pobytov odolné aj keď je to opláchnuť vodou alebo prepratého tak obočie šablóny zostáva čisté a hygienické použitie.

4. Bezpečný pre Citlivú Pokožku - Žiadne škodlivé prísady sú pridané do obočia vzorkovníka k materiálu. Obočie vzorkovníka nebude mať žiadny zápalmi alebo škodlivé reakcie počas používania. Dokonca aj vtedy, ak máte citlivú pokožku, môžete naďalej formovať svoje obočie s dôverou.

5. Bezpečné, Odolné - Každý nastaviteľné obočie tvar šablóny je vyrobený z ABS plastu s kovovým povlakom. Náter je odolný a tepelne-odolné, takže sa môžete ukladať obočie šablóny kdekoľvek vo vašej domácnosti.

Upozornenie:

1. Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt. Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie.

Špecifikácia:

Materiál: Plast

Veľkosť: 11 cm x 10 cm x 7 cm

AKO POUŽÍVAŤ:

1. Vyberte si jedno obočie štýl.

2. Miesto pevnú dierky na obočie vzorkovníka.

3. Dajte obočie šablóny šablóny na svoje obočie. Môžete upraviť a ohýbať šablóny, aby sa zmestili vaše tváre. Nebojte sa, že to bude prestávka.

4. Nakresliť vášho obočia pomocou obočie ceruzka na obočie alebo prášok s kefa ľahko vyplniť vzorkovníka.

Balenie Obsahuje:

1 x Nastaviteľné Obočie Tvar Šablóny

Štítky: obočie vzorkovníka, obočie shaper blany, tvar obočia, obočie templat, kórejský make-up set, obočie tvary blany, Šablóny Šablóny, obočie vzorkovníka, golden rose rúž, obočie vzor.

  • Položka Druh: Obočie Blany
  • Typ 2: Obočie tvar formy
  • Typ 4: Obočie nástroj na kreslenie
  • Názov Značky: Y&W&F
  • Typ 3: Obočie rysovacie pomôcky
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Typ 1: Nastaviteľné formy Obočie
  • Typ 5: Obočie formy, model

Súvisiace produkty