192kHz Koaxiálny Digitálny Optický Toslink Na Analógový Audio Converter, RCA L/R, 3,5 mm Slúchadlá S Úpravu
192kHz Koaxiálny Digitálny Optický Toslink Na Analógový Audio Converter, RCA L/R, 3,5 mm Slúchadlá S Úpravu
Sku: g46766
(3 Recenzie)
Novinka

€2.87 €4.42

Popis:

Funkcie:

1.Digitálne Analógový Prevodník: Tento DAC Prevodník Prevádza Koaxiálny alebo Toslink Digitálny Audio Signál na Analógový signál L/R Audio a Môže Byť Pripojený do Externých Zariadení ako sú Zosilňovače prostredníctvom Štandardnej RCA-Typ Jack, Môžete Si Tiež Vybrať, 3,5 mm Jack pre Slúchadlá Výstup, Pripojenie High-Fidelity Slúchadlá, To je Ideálny pre Domáce alebo Profesionálne Audio Zapínanie.

2.Obojsmerný Prepínač: Obojsmerný Prepínač Dizajn Je Viac Než DAC Prevodník, Nie len Podporuje Digitálneho na Analógový signál, Podporuje Aj Digitálnych s Digital (Podpora Toslink na Koaxiálny a Koaxiálny na Toslink) UPOZORNENIE: Tento Konvertor Podporuje Digitálneho na Analógový signál, ALE NIE Podpora Analógový na Digitálny.

3.Podporuje Nastavenie Hlasitosti: Vstavaný High-fidelity Zosilňovač Čipy, L/R a 3,5 mm Výstup Môže Riadiť 16~150ohm * Impedancia Slúchadiel/Zvuk. Podporuje Ovládanie Hlasitosti, Ovládanie Hlasitosti Gombík Len na Nastavenie Hlasitosti Slúchadiel Rozhranie a RCA Rozhranie, Nie pre Koaxiálny alebo Toslink.

4.Plug and Play: Prichádza s 4.0 vonkajší priemer Optického Kábla, Koaxiálny Kábel a Napájací Adaptér, Nie je Potrebné Inštalovať Ďalšie Programy, Len Plug and Play (Poznámka: Tento Konvertor nepodporuje 5.1 Kanálov, ako sú Dolby a DTS, Prosím, na Nastavenie Audio Výstup PCM alebo LPCM Pred Použitím; PS4 Pro a PS4 Slim nemožno Použiť Tento Konvertor).

5. 192KHz Vzorkovacia frekvencia Dosiahnuť: S Gombík Hlasitosti, Hlasitosť Môžete Upraviť RCA L/R + 3,5 mm Jack na Výstup Zvuku, Vhodné na Použitie (Poznámka: NIE je možné Ovládať Toslink alebo Koaxiálny Audio Výstup). Je to Vlastne Podporuje Vzorkovaciu Rýchlosť, 32, 44.1, 48, 96 a 192 KHz a 24 Bitov, S/PDIF Prichádzajúce Bitového toku na Ľavej a Pravej Staníc.

Popis:

1. Tento DAC prevodník prevádza koaxiálny alebo Toslink

digitálny audio signály do analógovej L / R audio a môže byť pripojený na

externých zariadení ako sú zosilňovače prostredníctvom štandardnej RCA konektory typ.

2.

Môžete tiež vybrať, 3,5 mm jack pre slúchadlá výstup, pripojenie high-fidelity

slúchadlá, je ideálny pre domáce alebo profesionálne audio zapínanie.

Špecifikácie:

Materiál:Hliník

Vstupné rozhranie: Toslink, Koaxiálny

Výstupné rozhrania: R/L RCA, Toslink, Koaxiálne, 3,5 mm

Signál Vzorkovacia Frekvencia: 32-192 KHz,

Bitová Rýchlosť: 16-24 Bit

Farba: Čierna

Package Zahrnuté:

1 x Digitálneho na Analógový signál R/L Audio Prevodník

1 x DC USB Napájací Kábel

1 x kábel Toslink

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: digitálny audio previesť, toslink cabl, digitálne analógový audio prevodník digitálny, koaxiálny konektor, spdif toslink splitter, audio auto, toslink, konektor rca, ručne vyrobené šperky, ios rca kábel.

  • Konektor B: RCA
  • Konektor Na: USB
  • Druh: Predlžovací Kábel Audio
  • Pohlavie: Muž-Žena
  • Package: Áno
  • Číslo Modelu: /
  • Názov Značky: ONLENY
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty