Zdravie Rast Vlasov Laserový Hrebeň Infračervený Masážny Hrebeň RF Nano Proti vypadávaniu Vlasov Kefa Červené Svetlo EMS Vlasy, Pokožku hlavy Masáž Prečesať Kefou
Zdravie Rast Vlasov Laserový Hrebeň Infračervený Masážny Hrebeň RF Nano Proti vypadávaniu Vlasov Kefa Červené Svetlo EMS Vlasy, Pokožku hlavy Masáž Prečesať Kefou
Sku: g47088
(1 Recenzie)
Novinka

€52.22

Popis:

Popis:

Názov: Laser Rast Vlasov Špirála Materiál: ABS + elektronika Napätie: DC5V Výkon: 3W Farba: Zlatá Veľkosť: 185x45x55mm Pomocou na dobu: auto načasovanie 10 minút Čas nabíjania: 2 hodiny Kapacita batérie: 1200mAh Nepretržité používanie čas: 1-2 hodiny

Funkcia:

【Účinný pre Rôzne Vlasy Problémy] vyzýva vypadávanie Vlasov, vlasové retrusion, kapilárne crack rozširuje, mastné vlasy, poškodené vlasy, a ďalšie. 【Funkcie účinné] vyzýva Proti strate funkcie prostredníctvom neustáleho používania; znížiť mastnotu vlasov, posilnenie vlasov, koreň, a prebudiť nový rast vlasov. 【7 V 1 Inovovanou Technológiou] vyzýva Infračervené svetlo, nízka frekvencia RF, nano červené svetlo, electroporation, EMS micro-elektrina, vibračná masáž, a RF. 【Vibračná Masáž Relax] vyzýva Pomáhajú podporovať krvný kruhu, relax a únava úľavu. Časté používanie môže zabrániť bolesti hlavy alebo občasné bolesti hlavy 【Efektívne Vlasy Hrebeňom] vyzýva Svetlo je prijatý na vyčistenie vlasovej cibuľky a robí vlasy hladké a zdravé. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov, použite 10 minút každý druhý deň

Soft Laser Technológia

1.Nové laserové vlasy obnova špirála prijíma najnovší soft laser technology(650nm) s Mikro-prúd a high power LED svetelná terapia.To vytvára 650nm low level laser energie, ktorá stimuluje vlasové folikuly, aktivujte atrophic vlasovú pokožku, bunky, rovnováhy bio-energie a zlepšenie metabolizmu. Micro-prúd energie je nízkofrekvenčný elektrický impulz. Účinne aktivuje bunky a urýchľujú tvorbu vlasového folikulu. 2.Vlnová dĺžka lasera je 890nm, ktorá podporuje odtrhnutie od odumretých buniek a obnovu nových buniek.S tri výkonné technológie, vlasy rastu výživy absorpcie sa výrazne zlepšila. Medzitým, masáž vlasovej pokožky urýchľuje krvný obeh kapilárnej plavidla a zvýšiť priepustnosť buniek, čím sa dodať výživy na svalstvo a pokožku efektívnejšie. S laserovej energie, zvýšenie prietoku krvi prináša dôležité živiny do vačkov, regeneráciu vlasového folikulu je dosiahnuť, ktorý bude vyrábať zdravšie vlasy, zabrániť ďalšiemu vypadávaniu vlasov a stimulujú rast vlasov.

EMS & RF Technológia

EMS Electroporation&RF(Radio Frequency) A. Aktiváciu kolagénu recombination a rast vlasov, cez konkrétne EMS elektrický prúd môže stimulovať svalový pohyb, takže na zlepšenie jemné linky a vrásky, a nespôsobí žiadne poškodenie kože. B. vlastnosti vysokofrekvenčných prúdi v najkratšia vzdialenosť medzi elektródy, podľa špecialitou vysoké frekvencie a odolnosť biologické tkanivo, bude vyrábať energiu v ľahko prúdi časti, to znamená, že bude vyrábať teplo.

Tipy:

1.RF(Radio frequency) funkcia: pomocou niekoľkých čas, deň, 10mins/čas. 2.Laser funkcia: 5-7 týždňa, 15min za dobu, môže byť použité dvakrát denne. 3.RF funkcie prevádzky, nahor a nadol, doprava a doĺava spôsobom, nie je možné naďalej používať rovnaký smer na tom istom mieste. 4.Laserový funkciou prevádzky,vždy dávajte pozor, nepoužívajte laserové svetlo v očiach. 5, Ak sa napájanie vypne, utieranie frekvencie rádia špirála s mäkkou handričkou, a potom umiestnené v suchom prostredie pre úschovy. 6.Trvajte na použitie 2 až 3 mesiace, môže zlepšiť pokožku hlavy, strata vlasov, vypadávanie vlasov, plešatý vlasy problémy.

Balenie zoznam:

1P X Hlavné Stroj 1P X Stojan 1P X USB Kábel 1P X Use Manual

Celý Predaj & Drop Shipping

- Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané. - Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu, ak sa na nás obrátite pred platby. - Pre pokles lodnej dopravy, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím akékoľvek informácie o nás.

Záruka

--Sľubujeme, že vaše peniaze späť, ak položku, ktorú ste dostali, nie je, ako je popísané, alebo ak tovar nie je dodaný v rámci Ochrany kupujúcich obdobie. - Môžete dostať náhradu do 15 dní po nárok proces končí. --Táto záruka je navyše a neobmedzuje vaše zákonné práva spotrebiteľa, ako udelené všetky povinné zákony a predpisy platné vo vašej krajine.

O Dopravu

[Dodacia Lehota] zvyčajne sme loď, aby v 2-4 pracovných dní po platba potvrdená. [O Cla] Vzhľadom našich zákazníkov výhodu, Sme nútení loď vašej objednávky poštou. Vezmite prosím na vedomie, však, clo je mimo našej kontroly, sme nemôže zaručiť, žiadne dane, poplatky a nebude mať žiadne dane, poplatky. Poznámka: - Ak sa rozhodnete zdarma možnosť, vaše zásielky budú doručené priamo domácej len raz, alebo ho zašle na miestnej pošte. - Ak sa rozhodnete expresná doprava, prosím, nezabudnite zanechať svoje kontaktné číslo, je to potrebné pre express lodnej dopravy.

Štítky: sklo prilba laser, arduino nano rf, šedivé vlasy muž, prilba laser, laser, vysoká frekvencia špirála mieste, laserband vypadávanie vlasov, laser vlasovej pokožky, vedúci laser, laserový hrebeň.

  • Položka Druh: Vypadávanie Vlasov Produkt
  • Typ 1: Zvyšuje pevnosť vlasov
  • Technológia 4: EMS Micro-elektrina
  • Množstvo: 1
  • Technológia 2: Vibračná masáž
  • Typ 3: Zastaví vypadávanie vlasov
  • Názov Značky: Tattrendy
  • Číslo Modelu: SCP0309
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Typ 4: vedúci relax
  • Batérie: Vstavaný Úložný priestor Batérie
  • Technológia 3: LED svetelná Terapia
  • Typ 2: Zlepšuje vlasy kvality
  • Technológia 1: Rádiová frekvencia

Súvisiace produkty