NINIVISION 12V 5A 8CH Napájanie CCTV Kamera Napájací Box 8 Port DC+Pigtail KABÁT DC 12V Adaptér
NINIVISION 12V 5A 8CH Napájanie CCTV Kamera Napájací Box 8 Port DC+Pigtail KABÁT DC 12V Adaptér
Sku: g47371
(4 Recenzie)
Novinka

€7.85 €14.28

Popis:

1pcs x12V 5A Napájací adaptér (súčasťou plug ) 1pcs x 1-8 napájací kábel rozdeľovača

1 Samica 8 mužskej energie Splitter Kábel

1.100% úplne nové a vysokej kvality. 2.1 Pre DC Žien a 8 Mužov Power Splitter Kábel 3.Zátka Priemer: 5,5 mm vonkajšie, vnútorné 2.1 mm 4.Pohodlný a nákladovo efektívny spôsob, ako power up 5.8 kamery s 1 napájací adaptér 6.To DC Napájací Adaptér Y Kábel Pigtail rozdelí 1 silu signálu do 8 a je užitočná pre napájanie viacerých kamier z jedného centrálneho adaptér. 7.dĺžka :15inch 8.8 Kanál Napájací Kábel Rozdeľovač Pre Secuirty

12V 5A Napájací Adaptér

1.100% Zbrusu nový 100V - 240V AC na DC napájací Adaptér Nabíjačka

2.Pre 5050/3528 SMD LED Svetlo, alebo LCD Monitor alebo CCTV

3.Vstup : 100V-240V 50/60Hz

4.Výstup : DC 12V 5A 60W

5.Sa dať adaptér jack veľkosť : 5,5 mm x 2.5-2.1 mm Kompatibilné

6.Adaptéry Konektora vo vnútri kladného (+) mimo zápornej (-)

7.Napájací zdroj s LED indikátor

8.Dĺžka kábla: Cca 110 CM

My vám tovar poslať von do 3 pracovných dní po platbe je overiť, do Golstroj.sk.

V súčasnosti takmer všetky produkty v našom obchode sú zadarmo. Položky, ktoré pod 2 KG sú dodávané v Číne Post Letecky ako predvolené.. Pre DVR a bezpečnostný systém, podporujeme rôzne logistické cestu do rôznych krajín. Prosím, skontrolujte podrobnosti o produkte popis stránky.

Sledovanie Č. bude poskytnutá v lehote do 2 pracovných dní po odoslaní.

Kupujúci sú zodpovední za Dodatočný COD poplatky, DPH, Poplatok za Sprostredkovanie, Dovozné Clo, alebo colných Poplatkov a Daní. Prosím, Informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Kupujúci sú zodpovední za Rozšírenie Oblastí za Príplatok, ak adresa je vzdialené.

Snažíme v našich silách, aby vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Ale niekedy je vysoko závislá na dopravu kuriérom a miestnych zvykov. Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc.

Záruka:

Všetok tovar ponúkame na predaj sú v dobrej kvalite a za prísnych vyšetrenie predtým, ako sú odoslané z. Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa zabránilo akejkoľvek kvality problém.

Sme zaručuje, že tento výrobok proti chýb vo vyhotovení a materiál na dobu 3 roky od pôvodného dátumu zakúpenia.

Všetky jednotky, ktoré dokazuje, chybné počas záručná doba platnosti bude opravený bez poplatku pre diely alebo vymeniť. Koncový užívateľ je zodpovedný za všetky prepravné náklady, ktoré vznikli na odoslanie výrobkov na naše servisné stredisko. Záruka sa nevzťahuje na akékoľvek náhodné, náhodné alebo následné škody vyplývajúce z používania. Akékoľvek náklady spojené s inštalovanie alebo odstránenie tohto výrobku obchodník alebo iná osoba alebo akékoľvek iné náklady spojené s jej použitím je povinnosťou koncového užívateľa. Táto záruka sa vzťahuje na pôvodné kupujúcemu výrobku a nie je prevoditeľné na tretie osoby.

Návrat:

Položka by mohla byť vrátené na vrátenie peňazí alebo výmenu v rámci 30 dní od dátumu, kedy ste dostali. Vrátený tovar musí byť nepoužitý, v pôvodnom obale a zahŕňajú všetky súčasti príslušenstva. Pôvodné prepravné náklady nie sú refundovateľné.

Pred odoslaním späť akékoľvek vrátenie tovaru, prosím, kontaktujte nás pre Return Merchandise Authorization (RMA). Žiadne produkty vrátené predávajúcemu bez RMA budú neplatné, a my vám budú zaslané späť kupujúcemu na jeho náklady. Zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping.

Návrat sledovacie číslo bude užitočné pre tento proces.

Naša technická podpora sa bude zaoberať opravených výrobkov po obdržaní vašej vrátiť zásielku. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás na akýkoľvek produkt alebo služba, problémy,

Prosím, Kontaktujte nás prostredníctvom Golstroj.sk centrum správ . Pošlite nám e-mail cez vaše bided položky alebo číslo položky Alebo číslo objednávky, aby sme mohli odpoveď vám ihneď.

Vážime si vášho podnikania výrazne. Ak ste satisfacted s našich produktoch a službách, prosím dajte nám Pozitívnu spätnú väzbu a 5 Hviezdičiek hodnotenie. Vaše uznanie bude nás viac veria na rozvoji nášho podnikania a vás slúžiť lepšie.

Ak nie ste spokojný z akéhokoľvek dôvodu, prosím, neváhajte sa na nás obrátiť prostredníctvom Golstroj.sk centrum správ pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Náš služby zákazníkom a technickú podporu, budú sa snažiť ponúknuť vám vhodné riešenie.

Štítky: rukavice zimné ženy, ups 12v 12, napájanie regilable, 12v napájanie suppli, fotoaparát b ez p e, kamera cctv auta bezpečnostný systém, canon 5d mark ii opravy, nastaviteľné napájanie príslušenstvo, mini ups 12v 5v, dc napájania 30v 10a.

  • Veľkosť: 112 x 52 x 32mm
  • Vstupné napätie: 100~240V 50/60Hz
  • Certifikát: CCC, CE Rohs
  • samec konektor: 8 spôsob
  • pracovná teplota: -10℃~40℃
  • Okolité Vlhkosť: 0~95% Bez-Kondenzačná
  • Názov Značky: NINIVISION
  • Dĺžka kábla: 95 cm
  • Výstupné napätie: 12V
  • Záruka: 2 Rokov
  • Číslo Modelu: HRJ-12050
  • Teplota skladovania: -20~60℃
  • Výstupný Prúd: 5A
  • Samica Konektor: 1 spôsobom