LimitX Tela Hrudníka Popruh pre LG 360 CAM Samsung Výstroj 360 II 2 Rollei Actioncam Youngstar Pikantné 300 400 410 415 420 425 430
LimitX Tela Hrudníka Popruh pre LG 360 CAM Samsung Výstroj 360 II 2 Rollei Actioncam Youngstar Pikantné 300 400 410 415 420 425 430
Sku: g47564
(1 Recenzie)
Novinka

€7.64

Popis:

Vlastnosti Produktu

Hrudník Mount vám umožní strieľať úplne voľné ruky. Ideálny pre použitie počas akcie športy ako cyklistika, lezenie, lyžovanie, snowboarding, surfing, jazda na kajaku, ísť odvoz, jazdecké športy a oveľa viac.

Elastické popruhy sú plne nastaviteľné a sú vhodné pre všetkých tvarov a veľkostí. Môžete dokonca použiť ho cez ťažký kabát! Pás na zápästie upravuje od 25 palcov (parafínový) až 67 palcov (na celý úsek). Ramenné popruhy úprava od 18 palcov (parafínový) až 54 cm (na celý úsek).

J-hák rýchle odopnutie za predpokladu, krivky nahor v uhle, takže môžete ľahko umiestnite fotoaparát strieľať na rovnaké ako vaše telo. Môžete tiež nastaviť uhol ak chcete strieľať vaše lyže alebo kolesá cestovanie nad terén.

Zábery nasnímané z hrudníka von môže byť viac príťažlivé ako výstrel pomocou prilba mount, ako to prináša fotoaparát dole nižšie a bližšie k akcii.

Obsah

1 x Hrudníka Mount

1 x J-Hák

1 x závit pre Statív Adaptér & Thumbscrew

VŠETKO JE ZAHRNUTÉ

Poznámka: fotoaparát a ostatné doplnky nie sú v cene.

Záruka a ručenie:

1.Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 30 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte ma skôr, než vám to vrátiť.

2.Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do usa v rámci záručnej doby. Musíte povedzte nám, čo vada. Návrat poštovné sa hradí Kupujúci.

3. nie sme zodpovednosť za meškanie spôsobené ciel,Dovozných ciel, daní alebo iných poplatkov colných

4. Ak máte akékoľvek problémy s objednávkou alebo doprava, prosím, kontaktujte nás, pred otvorením sporu. boli by sme veľmi ocenili!

Feadback:

Budeme veľmi ocenia za 5 hviezd spätná väzba raz, aby kompletné, dáme vynikajúcu spätnú väzbu absolútne.

Štítky: k28, sony dk 415, ak300 tlačidlo programátor, action cam postroj, rollei, prípade výstroj 360 nepremokavé, ei, funda samsung výstroj 360, hrudník gopro, mibox.

  • Materiál: Neoprénová
  • Druh: Popruhy & Úchytky
  • Kompatibilné Akcia Fotoaparát Značky: Xiao
  • Aplikácia: Šport Videokamera
  • Zväzok: Zväzok 1
  • Číslo Modelu: AK-008
  • Príslušenstvo Typ: Postroj Je Nastaviteľný Elastický Pás Tela Hrudníka Popruh
  • Funkcia: Plne nastaviteľné; hodí široké spektrum dospelých veľkostiach
  • Názov Značky: neopine
  • farba: čierna

Súvisiace produkty