Vozidlo Gravitácie Mobilný Telefón, Univerzálny Auto Držiak Bezdrôtovú Nabíjačku Automatické Upínacie Rýchle Auto Nabíjanie Telefónu Držiteľa
Vozidlo Gravitácie Mobilný Telefón, Univerzálny Auto Držiak Bezdrôtovú Nabíjačku Automatické Upínacie Rýchle Auto Nabíjanie Telefónu Držiteľa
Sku: g47692
(2 Recenzie)
Novinka

€6.11 €6.79

Popis:

Tipy:

Potvrďte prosím, že váš telefón podporuje bezdrôtové nabíjanie pred objednávke. Ak nechcete ju podporujú, si môžete zakúpiť naše bezdrôtové nabíjanie adaptér prijímač.

Odporúčame vám použiť QC 2.0/3.0 adapter(5V 2A/9V 1.67 a) a súčasťou kábel pre rýchle nabíjanie, v opačnom prípade to môže spôsobiť prerušovanú nabíjanie.(kliknite na tlačidlo tu preskočiť)

Parametre výrobku:

- Bezdrôtový štandard: štandard QI

- Plnenie Vzdialenosť 8 mm max

- Vstupné napätie a prúd MAX: 12V/1.56 A, 9V/2,1 A, 5V2.1A

- Výstupné napätie a prúd: 9V/1.67 A, 5V/1,0

- (Apple mobilného telefónu) napájacie napätie a prúd MAX: 12V / 1A, 5V1.55A

- (Apple mobilného telefónu) výstupné napätie a prúd: 9V/1,0, 5V/1A

- Produktu farba: Zlatá

- Použiteľné zariadenia: Všetky podporu QI bezdrôtové nabíjanie Moilbe telefón

(Adaptér nie je súčasťou balenia)

Popis funkcie:

- Prepäťová ochrana s 13,8 V, ochrana proti preťaženiu 12V1.8A/5V2A, nad teplota ochrany 65 stupňov Celzia, naložené (bez zaťaženia) FOD;

- Apple 8 od 0 do 100% čas: (25 stupňov Celzia pod) 2 hodiny 40 minút;

- Samsung NoTe8 od 0 do 100% čas: (25 stupňov Celzia alebo menej) 3 hodín a 30 minút;

- Krídla otvorených a uzavretých: 2S;

- Pauza čas medzi otváranie a zatváranie krídla je: 1.2 S;

- Dotykový spínač musí byť v kontakte s prepínačom na 0,5 S pre spustenie;

- Infračervené vzdialenosť snímania: (absorpcie svetla black) o 21 mm, (reflexná biela) o 150 mm;

Balenie zoznam:

1x Bezdrôtová nabíjačka

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 5. Ak ste nedostali vašu zásielku v rámci 30-60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a odpovieme vám hneď ako to bude možné. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

>>> Návrat a Vrátenie peňazí

1.Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. * Ak je táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! * Vezmite prosím na vedomie, nebudeme vrátenie vrátiť náklady na poštovné. 2.Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám, prepravné číslo zásielky, a konkrétny dôvod na návrat. 3. Vrátime vám PLNÚ SUMU, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom zahrnuté, ALEBO si môže vybrať, či sa majú náhradu.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na Golstroj.sk!

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité pre naše podnikanie,Ak nie ste spokojní, prosím, kontaktujte nás v čase,Budeme sa snažiť v našich silách, aby ste sa spokojní.To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich! Ďakujem vám veľmi pekne !

Štítky: mobilný telefón motocykel, držiak telefónu, mobilný telefón nabíjačka, držiak, batéria huawei y9, nabíjačka podporu, flex huawei mate 10 lite, celulárnej podporu, huawei p9 dotyk, flex mate 10 lite, displej huawei y7 2018.

  • Položka Hmotnosť: 0.1kg
  • Rozhranie: USB2.0
  • Druh Materiálu: PC
  • Funkcia 1: smart infračervený senzor auto držiaka telefónu
  • Položka Veľkosť: 10*15*10 MM
  • Certifikácie Kvality:
  • Viacúčelové integrované:
  • Funkcia 2:
  • Názov Modelu: R1
  • Napätie: 12V
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Špeciálne Funkcie: bezdrôtová nabíjačka
  • Názov Značky: DEAOKE
  • Vstavaný Chladiaci Ventilátor:
  • Typ konektora:
  • Moc Von: 10W

Súvisiace produkty