20PCS 5/10/15/20/25 cm Kovové Displeja Modul Námestie Trubice Háčiky Robustný Tovaru Polica Háčiky pre Supermarket Použitie
20PCS 5/10/15/20/25 cm Kovové Displeja Modul Námestie Trubice Háčiky Robustný Tovaru Polica Háčiky pre Supermarket Použitie
Sku: g47815
(0 Recenzie)
Novinka

€8.95 €15.71

Popis:

Popis

Tieto háčiky sú jednoduchý, ale geniálny úložné riešenie pre všetky kuchyne alebo pracovný priestor, kde je obmedzený priestor, ako aj pre tie oblasti, kde by ste mohli jednoducho potrebujete niečo. Tieto háčiky vyrobené zo železa, ktoré je silné a bezpečné, takže sa vám môže ťažšie predmety bez strachu z nich, ktoré patria alebo sa stanú poškodený.

Funkcia

- Farba: Strieborná.

- Materiál: Železo.

- Size25CM: O 26.7x3x2.5 cm.

- Size20CM: Cca.7x3x2.5 cm.

- Size15CM: O 16.7x3x2.5 cm.

- Size10CM: O 11.7x3x2.5 cm.

- Size5CM: O 6.7x3x2.5 cm.

- Vyrobené z materiálov, durale a kreatívne.

- Štýlový dizajn dopĺňa akékoľvek kuchyňa, dielňa, alebo vonkajšieho priestoru.

- Ideálny pre vaše malé náradie, ako sú príbory, zástery, horúce podložky, lyžice.

- Nie je potrebné sa obávať s nástrojmi alebo rozčuľovať nad uvedenie diery vo vašej krásnej steny. S háčiky ľahko na existujúce objekty, ako sú napríklad stojany na bicykle, bary, a police bez potreby klincov, skrutiek alebo lepidla.

- Ideálne pre vašom šatníku organizácie, zavesenie vašich peňaženiek, valec nepúšťa vlákna, klobúky, tašky, oblečenie, mydlá, telové čistiace prípravky, britva, a viac cez koše alebo sprcha taška.

20 x Háčiky

Štítky: oale nakupovanie displej, mars displej, displej regáloch supermarketu, supermarket kovové displeja polica, deti supermarket displej, organické trhu displej, rustikálny trhu displej, handmade trhu displej, drevené supermarket displej, display box supermarket.

  • Funkcia 4: heavy-duty háčiky
  • Funkcia 5: záves pre supermarket
  • Materiál: Žehlička
  • Funkcia 2: displej prop háčiky
  • Funkcia 3: železné háky
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Funkcia 1: Kovové háčiky

Súvisiace produkty