EDC nôž DIY nôž rukoväť rukoväť materiál Orechové drevo drevo Prak rukoväť-1 kus
EDC nôž DIY nôž rukoväť rukoväť materiál Orechové drevo drevo Prak rukoväť-1 kus
Sku: g47967
(1 Recenzie)
Novinka

€2.30 €5.09

Popis:

modname=ckeditor

Funkcie: jemné drevo, drevo vôňa, robiť rôzne výpis / prívesok / drevený meč, atď., môže odvrátiť zlé, šokujúce zlých duchov!

Taomu má mimoriadne významné postavenie v čínskej ľudovej kultúry a viery. Mahagón je tiež známy ako "Dragon Dreva" a "Duch Drevo", a to je najpoužívanejší materiál pre rezanie zlých duchov. Legenda má to, že Kuafu naháňal slnko, a predtým, ako zomrel, hodil sa boh dreva do peach lesa. V číne najskôr Jarný Festival couplets sú vyrobené z broskýň dreva, tiež známy ako broskyne. Po tisíce rokov, Taomu má myšlienku prevencie katastrof a zla, známy ako Shenmu.

Starovekí ľudia zvyknutí volať mahagón víla dreva. Hovorí sa, že mahagón je obrovská Kuafu naháňa smäd, a palicu v ruke. Viac legendárny, Hou Yi bol zabitý jeho vlastné učeň a nástroj z pút po tme bolo broskyňa stick. Po smrti vstal k Bohu, a meno boh bol nájdený. Holding tiger, ručné kontrole duchmi, svätý kráľ. Každý duch v ghost bude zožratie tiger, a mahagón môže zabiť svätý kráľ, keď sa dá vyhnúť duchmi. Legenda Taomu zlých duchov rozšírila.

Štítky: carbon nôž, ocele prak spúšť, knive, prak, xanadu, ovocie nôž, hunt prak, prak puška zbraň, asus edc nôž, drevo, rezivo.

  • DIY Dodávky: Tesárstvo
  • Číslo Modelu: Orechové drevo
  • Názov Značky: Sy nástroje
  • Druh: Multi Nôž

Súvisiace produkty