DELI Lepidlo Zbraň Vysoká Teplota Ohrievača Taveniny Horúce Lepidlo Zbraň DIY Nástroj na Opravu Kúrenia Lepidlo Zbraň 7mm Taveniny Lepidlo Palice
DELI Lepidlo Zbraň Vysoká Teplota Ohrievača Taveniny Horúce Lepidlo Zbraň DIY Nástroj na Opravu Kúrenia Lepidlo Zbraň 7mm Taveniny Lepidlo Palice
Sku: g48154
(3 Recenzie)
Novinka

€9.38 €18.76

Popis:

DELI Taveniny Lepidlo Zbraň, vhodný aj Pre Ochranu Životného prostredia A Bezpečnosť

Funkcia

1.ŠETRÍ VÁŠ ČAS: Horúce Lepidlo Zbraň Okamžite Ohrieva V 1-2 minúty, Poskytuje Veľkú Silu Rukoväť Viacúčelový Aplikácie A Plnení Každodenných Úloh. Inteligentná Regulácia Teploty Ponúka Vynikajúci Výkon A Dokonalú Výstup. 2. LEPIDLO PALICE: Silné Lepidlo Tavného Lepidla Palice, Ktoré Poskytujú Efektívne Lepenie S Rýchlo vytvrdzuje. 3.LEPIDLO v ÚSTACH:Použitie Vysoko Kvalitných Medených Materiálov Na Vytvorenie Kvalitnej Medi Trysky, A Lepidlo Je Plynulé, 4.POUŽÍVATEĽSKY ORIENTOVANÉHO DIZAJNU: Lepidlo Zbraň Funkcie Pozitívny tepelný Koeficient (PTC) Ohrievača Komponenty Pre Prehriatiu Ochrana. Bezpečnostný Spínač, Ergonomická Rukoväť, Aby Vysoké Teploty Lepidlo Zbraň Bezpečné, Pohodlné A Jednoduché Použitie. 5. VYSOKÁ KVALITA MATERIÁL: Premium A Odolné Lepidlo Zbraň Je Ideálny Pre Rýchle Opravy v Domácnosti, Prázdninový Dekorácie, Jedinečné Darčeky Balenie, Umenia, DIY Projekty, Ručné Remeslá, Atď.

Popis

1. Kúrenie Účinnosť: 20W/40W/60W/100W 2. Produkt Značka: DELI 3. Použiteľné Lepidlo Držať: 7MM/11 MM

Poznámka

1.Aby Sa Zabránilo Z Scalding, Prosím, Nedotýkajte Riešenie Lepidlo, Ktoré Sa Z Pištole. 2.Aby Sa To Vaša Práca Hladko, Prosím, Predhrejte Lepidlo Zbraň, Asi 3-5 Minút( Warm-Up Time) Pred Použitím. 3.Pre Dosiahnutie Najlepších Výsledkov Sa Uistite, Že Lepenie Povrch Je Suchý A Čistý. 4.Lepidlo Držať Nedali Dole Akonáhle Sa Používa.

Package Zahrnuté

Štýl 1: 1*20W/40W/60W/100W Lepidlo Zbraň Štýl 2: 1*20W Lepidlo Zbraň+10PCS 7MM Lepidlo Držať+1*Taška 1*40W Lepidlo Zbraň+10PCS 7MM Lepidlo Držať+1*Taška 1*60W Lepidlo Zbraň+10PCS 11 MM Lepidlo Držať+1*Taška 1*80W Lepidlo Zbraň+10PCS 11 MM Lepidlo Držať+1*Taška

O Platbu

1.Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 2. Plná platba musí byť uskutočnená do 7 dní po uvedení vašej objednávky, alebo objednávky bude neplatný alebo zrušený v systéme. 3. Uistite sa, že ste vyplnili všetky podrobné informácie, ako sú kontaktné osoby,adresa,psč a telefónne číslo pri vyplnení kupujúceho informácie.

Kontaktujte Nás

1.Ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete akúkoľvek pomoc, neváhajte a kontaktujte nás! Ďakujeme ! 2.Robíme skúste reagovať tak rýchlo, ako je to možné.ale prosím, aby oneskorenie odozvy pre non-pracovný čas. budeme radi odpovieme na akékoľvek otázky, ktoré môžete mať, tak prosím neváhajte a kontaktujte ma.

O Spätnú Väzbu

1.Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky. 2.Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minútu,ale to 1 minúta má veľmi zásadný význam pre nás. 3.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.

Štítky: lepidlo hot zbraň, zbraň kremíka, bezdrôtový lepidlo zbraň, topiť, lepidlo zbraň, lepidlo hot stick, nástroj workpro, gun metal pištole, dlaždice silikónové zbraň, Auto repair tool.

  • Tryska Materiál: Medi
  • Menovité Napätie: 220V
  • Použitie: Domov urob si sám
  • Názov Značky: DLEWREOX
  • Číslo Modelu: Deli
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Zdroj Napájania: DC

Súvisiace produkty