XDUOO XP-2Pro Prenosné USB DAC, Slúchadlový Zosilňovač AK4452 Čip AMP Dekodér S Mic tlmenia Hluku NFC Párovanie SBC/AAC/APTX
XDUOO XP-2Pro Prenosné USB DAC, Slúchadlový Zosilňovač AK4452 Čip AMP Dekodér S Mic tlmenia Hluku NFC Párovanie SBC/AAC/APTX
Sku: g48294
(2 Recenzie)
Novinka

€131.80

Popis:

Funkcia: - Profesionálny zosilňovač okruhu, silný výstupný výkon sa Líši od tradičných integrované zosilňuje okruhu, XP-2Pro platí zbrusu-nový OP+BUF okruhu štruktúra, priniesť viac ťah. Zosilňovač výstupný výkon je rozšírený tak, aby 300mW! - 300mW výstupný výkon Pod 32ohm zaťaženie, výstupný výkon je 300mW, riešiť, že vaše slúchadlá nie je možné riadiť dosť dobre, tak ako riadiť vaše slúchadlá na novú úroveň. - AK4452 čip DAC čip prijíma AKM je AK4452 čip, ukazuje vynikajúci výkon a podporuje natívne smernice o nebezpečných LÁTKACH, DXD a PCM signál. Maximálna podpora je PCM-32Bit/384kHz, DSD256, a DXD 32Bit/352.8 kHz. - Qualcomm Bluetooth čip CSR8675 S Qualcomm je vlajkovou loďou Bluetooth čip CSR8675, podporuje Bluetooth verzia 5.0 a podporuje SBC, AAC, APTX, APTX LL, APTX HD a LDAC high-definition audio formát prenosu. - Vstavaný mikrofón s Qualcomm cVc tlmenia hluku technology vstavaný prispôsobené audio, mikrofón s vysokou citlivosťou podporuje Bluetooth hlasovú komunikáciu. Zhodujúce sa s novou generáciou Qualcomm cVc8.0 redukcia šumu technológia, to je jasnejšie v komunikácii na chat, ako korok a nebudete vytiahnite mobile v zhone, aby sa cítili trápne. *Poznámka: vstavaný mikrofón je k dispozícii len v rámci Bluetooth hlasovú komunikáciu, namiesto mobile, hlasový asistent. -Jednoduché one-touch NFC párovanie Pomocou funkcie NFC, po kontakty na zariadenia s NFC funkciu, je možné rozpoznať a ľahko prepojiť s ním. Nebudete obťažovaný nervózny nastavenie. -Asynchrónne USB DAC, môže byť použitý ako externá USB DAC. USB prijímač čip platí XMOS je XU208. S asynchrónny prenosový režim, maximálna podpora MTK je až 32Bit/384kHz, DXD 32Bit/352.8 kHz; DSD256. Tiež podporuje iPhone/iOS zariadenia, Android telefón a prehrávač audio dekódovanie... *Poznámka: je potrebné, Apple oficiálne pôvodné fotoaparát USB. -Multi-farebný indikátor Zmena každá farba reprezentuje rôzne kódovania, formáty. Pod režim Bluetooth: SBC: modré svetlo AAC: zelená LDAC: biele svetlo aptX/aptX LL/aptx HD: fialové svetlo *Poznámky: 1. Keď batéria je menej ako 20%, orange lampa je vždy; 2. Za plnenie režim, červené svetlo je vždy na; po je plne nabitá, zelené svetlo je vždy zapnuté. - Životnosť batérie životnosť Batérie: USB V≥8H, AUX IN≥22H, Bluetooth≥15H čas Nabíjania: ≤3H - Nový vzhľad, technológie Prijíma vysokopevnostnej hliníkovej zliatiny. Zladené s vysoko pevného 2.5 D tvrdeného skla technológie a červený volume je zhodné s hlbokým sivá telo ukázať osobnosti vo pokoj.

Špecifikácia: USB DAC: Áno , s podporou technológie NFC Párovanie: Áno , podporu tlmenia Hluku: Áno , podporu Veľkosť: 105*55*15.6 mm Hmotnosť: 142 G Podporu Bluetooth Formáty: SBC/AAC/APTX/APTX_LL/APTX_HD/LDAC čas Nabíjania: približne 3 hodiny Výstupný výkon: 300mW( 32ohm) Počítač USB vstup: podpora Win7/8/10, MAC, iOS, Android systém Batéria: 3.7 V/1.800 mAh Rozšíriť Bluetooth Verzia: V5.0 Rozšíriť Bluetooth Čip: CSR8675 ( Pripojení na O5BL Stať Bluetooth DAC zosilňovač, Ak potrebujete použiť funkciu Bluetooth , prosím, aby 05BL )

Zoznam balíkov: XDUOO XP-2 Pro*1pcs Kábel*3ks, Príručka*1, Záručný list*1 (ako popis stránky ukazuje)

XDUOO XP-2Pro Prenosné USB DAC, Slúchadlový Zosilňovač AK4452 Čip AMP Dekodér S Mic tlmenia Hluku NFC Párovanie SBC/AAC/APTX

Zásielky:

1.Tovar bude odoslaný do vašej Golstroj.sk profil adresu, uistite sa Prosím, že dodaciu adresu je úplné a správne. 2.Pri objednávke celkovej výške viac ako 500$, objednávka bude odoslaný zdarma EMS, DHL alebo FEDEX podľa kupujúci je požiadavka, 5-10 pracovných dní odhadovaný čas doručenia. 3.Objednávky sa dodávajú v štandardnej Čína Príspevok Air Mail. o 10-35 pracovných dní, najviac krajinách a oblastiach. Pre vzdialených krajinách, bude to oveľa viac už čas, aby sa dospelo. Prosím pochopte! 4.Žiadny problém, prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom spätnej väzby, budeme sa snažiť vyriešiť to. Ďakujeme!

Návrat politiky:

1.V prípade, že výrobok, ktorý ste dostali je nesprávne jeden, prosím fotografovať a kontaktujte nás do 30 dní. Pošleme vám správny. 2.V prípade, že nie ste spokojný s výrobkom, kým je v dobrom stave, vráťte nám ho do 30 dní, kupujúci zaplatí za spiatočnú prepravu poplatky. Potom buď sa Budeme posielať nové alebo dať svoje peniaze späť. 3.V prípade, že výrobok, dostali ste boli poškodený, obráťte sa na nás a to do 30 dní po prijatí objednávky, môžeme buď dať svoje peniaze späť, alebo poslať náhradníka na vás.

Štítky: headphon zosilňovaču, dac, usb, izolant usb, aptx bluetooth, ak4493, dac, usb c memory stick, android nfc telefón, intel sbc, stick usb.

  • usb dac: Áno , Podpora
  • Rozmery (Šxvxh)): 105*55*15.6 mm
  • Podpora formátov: SBC/AAC/APTX/APTX_LL/APTX_HD/LDAC
  • Bluetooth Verzia: V5.0
  • Druh: Audio
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Výstupný Výkon: 300mW 32ohm
  • Výdrž Batérie: USB V≥8H, AUX IN≥22H, Bluetooth≥15H
  • Funkcia: Dotyk NFC párovanie/Vstavaný Mikrofón cVc 8.0 Zníženie Hluku
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: XDUOO XP-2PRO
  • Kompatibilné Audio A Video Zariadenia Štýl: Číslicovo-Analógový Prevodník (DAC)
  • Hmotnosť: 142g
  • DAC čip: AK4452
  • Čas Nabíjania: O 3 hodiny
  • farba: čierna
  • Package: Áno