D-FantiX Qiyi Magic Cube Nastaviť Qidi s 2x2 Bojovník W 3x3 Stickerless Rýchlosť Kocka Zväzok 2x2 3x3 Vzdelávacie Puzzle, Hračky pre Dieťa Dospelých
D-FantiX Qiyi Magic Cube Nastaviť Qidi s 2x2 Bojovník W 3x3 Stickerless Rýchlosť Kocka Zväzok 2x2 3x3 Vzdelávacie Puzzle, Hračky pre Dieťa Dospelých
Sku: g48536
(1 Recenzie)
Novinka

€6.95 €9.26

Popis:

D-FantiX Qiyi Rýchlosť Kocka Zväzok 2x2 3x3 Magic Cube Nastaviť Qidi s 2x2 Bojovník W 3x3 Stickerless Logická Hračka

Na Qiyi Kocka Zväzok obsahuje Qidi s 2x2, Bojovník W 3x3, ktorá je nová a vylepšená verzia pôvodného.Tieto rýchlosti kocky zahŕňa generácie je dobré nápady, ako vyriešiť všetky tie otravné slabostiam kocky môžete sa pokúšali v minulosti. Z poľa, má úžasné rohu rezanie a hladké otáčania.Ťažké pop.Určite dobrou voľbou pre vás ponúka hodiny zábavy čas.

Tradičné nálepky boli nahradené pôvodné a eco-friendly ABS materiál, čo znamená, č vyblednutiu, peeling alebo podvádza!Toto je Matný Povrch Kocky.Cíti viac textúru a vyhnúť škrabance po dlhý čas nepoužívate.Úplne nový živé farby fungovať efektívnejšie a jednoduchšie rozpoznať.

Riešenie hádaniek a mozgu hlavolamy sú dôležité aktivity, naučiť deti pracovať tvrdo na riešenie zložitých problémov a podporí váš detský zmysel pre priestor a zvýšiť dieťaťa pamäť.Či už sa snažíte, aby pretiahnuť vaše mozgové kapacity alebo nejaký voľný čas so svojimi blízkymi, by to byť skvelý darček pre vaše deti.

Vhodné pre začiatočníkov a profesionálny hráč. Špecifikácie

Farba: Stickerless

Úroveň: 2x2x2, 3x3x3

Veľkosť: 50*50*50 mm ,56*56*56mm

Hmotnosť: 69g,82g

Package Zahrnuté

1x Qiyi Qidi S 2x2

1x Qiyi Bojovník W 3x3

Štítky: fidget, 3d tlačiarne liek, rubic, fidget pop, 2x2 kocka qiyi, qiyi bojovník, moyu rs4m, 2x2 qiyi, 3d tlačiarne qidi, he3d tlačiareň.

  • Vekové Rozpätie: > 3 rokov
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: D-FantiX
  • Číslo Modelu: Qiyi Magic Cube Nastaviť
  • Číslo Objednávky: Iné
  • Materiál: Plastové
  • Druh: Puzzle Kocky
  • Upozornenie: Riziko Udusenia - Deti Do 3

Súvisiace produkty