Tlač Vytlačené Zelene Svadobné Fľaša Na Vodu Štítky - Zelená A Biela Vlastnú Fľašu S Vodou Štítky, Osobné Fľaša Na Vodu
Tlač Vytlačené Zelene Svadobné Fľaša Na Vodu Štítky - Zelená A Biela Vlastnú Fľašu S Vodou Štítky, Osobné Fľaša Na Vodu
Sku: g48685
(3 Recenzie)
Novinka

€4.08 €6.80

Popis:

Vlastné Svadobné Fľaša na Vodu Labels(neobsahuje fľaše)

Dôležité: fľaše nie sú zahrnuté v tejto položke. táto položka je len etikety na fľaše!!! Hlavné: 20*5 CM, 24pieces, vytlačený na PVC samolepiace nálepky, je vodotesný. ak potrebujete iné veľkosti, ktorý je tiež ok, prosím, kontaktujte ma na celkové náklady. text na grafiku môžu sa zmeniť. Skutočná farba produktu sa môže líšiť vzhľadom na rozdiely v nastavení monitora. Farebné fotografie sú navrhované tlač na Biele, Farebné Papiere. Naša tlač stroj je profesionálny, ale to ešte potrebuje, aby ste poskytujú dosť dobrý, kvalitný obraz získať dobré tlač, Č ROZOSTRENIE, ŽIADNE MALÉ obrázky. Ak existuje otázky potom, čo dostanete balík, plne vám vrátime alebo odosielať nové package ak to je naša povinnosť. ale najprv, prosím neotvárajte spor, alebo nechať negatívnej spätnej väzby, bez kontaktu s nami.

Prispôsobený Tlač:

1.Pošlite nám obrázok alebo text,potom môžeme navrhnúť pre vás. 2.Môžete si vybrať naše návrhy možností,môžeme dať svoj text na naše návrhy. 3.ak potrebujete specail písma, prosím, dostať ju z http://www.fontspace.com/popular/fonts a skontrolujte písma, ak je k dispozícii pre váš jazyk, a pošlite mi odkaz na písmo, ktoré potrebujete.

Máme veľa vzorov pre váš odkaz

Ale my nemôžeme dať všetko, o návrhu na našej predajni,ak chcete viac dizajn od nás,prosím, neváhajte a kontaktujte sa so mnou.Pošleme vám správu.Vďaka za vašu podporu!

Štítky: vlastné obliekať labels, vybavené detské nálepky, narodeniny party decor, šaty zelené, dekor mrazené, mansati tiara, byť nevesta, fleurs, vlastné logo, handmad štítok.

  • Príležitosti: Výročie
  • Materiál: PVC
  • vzor: BODKA
  • Číslo Modelu: Svadobné Fľaša Na Vodu Labels

Súvisiace produkty