Chocola Plnú Hlavu Brazílsky Stroj Vyrobený Remy Vlasy 10pcs Set 280 g 16"-28" Prírodné Rovno Clip In Ľudské Vlasy Rozšírenia
Chocola Plnú Hlavu Brazílsky Stroj Vyrobený Remy Vlasy 10pcs Set 280 g 16"-28" Prírodné Rovno Clip In Ľudské Vlasy Rozšírenia
Sku: g48883
(0 Recenzie)
Novinka

€117.34 €170.06

Popis:

Chocola Vlasy je profesionálny klipy vlasy dodávateľ v číne máme veľké zásoby zo 100% ľudských vlasov rozšírenie,akceptujeme prispôsobiť ľubovoľnej dĺžky andweight, ako chcete.

Detail Produktu

10pcs nastaviť: 1 x 4clips o 25 cm, šírka 2 x 3clips o 15 cm šírka 3 x 2clips o 10 cm šírka 4 x 1clips o 5 cm šírka

Farba chat

farby máme

FAQ

Otázka: Čo je Remy Vlasy?

Odpoveď: Remy Vlasy sú považované za najlepších kvality ľudských vlasov, pretože kožičky, sú stále neporušené a nie sú odstránené, rovnako ako vo väčšine ostatných non-Remy vlasy rozšírenia. Zachovanie chĺpky' kožičky a zosúladenie ich v jednosmerných módne vytvára rozšírenia, ktoré sú úplne prirodzený vzhľad. Tento proces zabezpečuje, že vlasy zostáva super mäkké, lesklé, hodvábne a úplne spleti-zadarmo v celej jeho životnosti. Remy vlasy má hladšie, lesklejšie a zdravšie vzhľad ako bežné ľudské vlasy.

Otázka: Môžu byť narovnané, pokrčené?

A: Spracovanie vlasov, ako to je váš vlastný. Použiť ploché železo/ straightener alebo klieštiky, aj keď je namontované, ale rovnako ako vaše vlastné vlasy, nikdy nepoužívajte horúce nástroje príliš často, ako by ste mohli suché vlasy a nebude trvať tak dlho.

Otázka: môžem farbivo farba vlasov?

Odpoveď: Áno. Vlasy môžu byť farebné. Ako všeobecné pravidlo platí, že je jednoduchšie stmavenie vlasov, než svetlejšie vlasy. Odporúčame farbenie tmavšie, nie je ľahšie, pretože predlžovanie vlasov boli spracované a farebné už, je ťažké klesať pôvodnú farbu. Nesprávne umiera bude zničiť vlasy.

Dôrazne odporúčame, že vaše kaderníctvo, farbenie rozšírenia, ako sa dostanete výsledky, ktoré chcete, farbenie sami, vždy predstavuje vysoké riziko nie je coming out tieni chcete. Ak sa nemôžete dostať do salónu, používajte vždy kvalitné farbenie vlasov, a test na malej vzorke prvý.

Otázka: môžem umyť & vysušte fénom na predlžovanie vlasov?

Odpoveď: môžete vyprať, ako by ste si svoj vlastný. Šampón a kondicionér. Odporúčame tiež, cez starostlivosť o vlasy im každých pár týždňov, pretože vlasy nie je pripojený k vašej hlave, nie je získanie oleje by to malo byť. Pomocou liečby/maska na vlasy budú musieť umyť rozšírenia príliš veľa, cca každé 3 týždne. Rozšírenia môžu byť ranu-dryed na nízke nastavenie, ale neodporúča sa to príliš často. To je najlepšie, aby vaše vlasy rozšírenia suché prirodzene po umytí ich.

Otázka: Prečo sú moje vlasy rozšírenia dostať spleti?

Odpoveď: Vaše Vlasy Rozšírenia môžu spleti dôsledku sucha, ropa a nečistoty build-up, slanej vody, chlór a nie česanie (široký zub špirála), z vašich vlasov denne. Uistite sa, že na zobrazovacie a stav vašich vlasov aspoň raz za týždeň, dvakrát za týždeň je lepšie. Použite hydratačný kvapky, alebo sa obráťte na stylista pre viac pomôcť.

Q: Prečo môj predlžovanie vlasov zhadzovať?

Odpoveď: V prvom umyť, to môže byť trochu zhadzovať, a nebojte sa, to je normálny jav. Kefa ich s hrebeňom, mokré ich pred kefa ich, dať voľno v kondicionér do nich. Takže, ak nechcete, aby vaše vlasy rozšírenia. Vypadávanie vlasov môže byť spôsobené mnohými faktormi. Poškodením teplom z rana-sušiče, kulmy, a flatirons, ako aj farebnosť a rozšírenia všetky následok rozbitie.

Štítky: rozšírenia vlasy, doreen kučeravé vlasy, plešatý spp parochňu, vlasy clip guličky, chondroitín, ľudské vlasy prípony najdlhšie klip, bambusové knot, predlžovanie vlasov clip ľudské vlasy folte, rozšírenia kia, dlho syntetické.

  • farba: pls nechajte nám správu v poradí,
  • Prijať Na Mieru: Áno
  • Hmotnosť: 280 g
  • Položiek v jednom Balení: 10pcs/set
  • Číslo Modelu: 10pcs nastaviť
  • Názov Značky: Chocola Vlasy
  • Životnosť: 6 mesiacov
  • Vlasy Triedy: Stroj Vyrobený Remy

Súvisiace produkty