Plastové Striekačky 3ml Bez Ihly injektor Pre Laboratórne a Priemyselné Dávkovanie Lepidla Lepidlo Spájkovacie Pasty. (balenie 50 ks)
Plastové Striekačky 3ml Bez Ihly injektor Pre Laboratórne a Priemyselné Dávkovanie Lepidla Lepidlo Spájkovacie Pasty. (balenie 50 ks)
Sku: g48961
(1 Recenzie)
Novinka

€10.19

Popis:

Balenie 50 - 3ml Striekačky Bez Ihly Tejto striekačky Skvelé pre drevo lepidlo, lepidlo injektor, esenciálny olej dávkovač, zrno alkoholu, vedy laboratórium merania, miešanie kvapalín,HOBBY hobby remeslá, presné aplikácie CA gleje, atramentová náplň, parfumy opatrenie a vstrekovanie, mazivá, tmely atď. Package Vrátane: 50 KS - 3ml striekačka,0.2 štúdia. ( Bez ihly) ★Sa gradácie známky sú jasné a dobre vytlačiť, držať až do viacerých umytí po rôzne použitia. ★Na piest funguje bez problémov, a gumy tip na piest robí utesnenie. ★Non-sterile, Hromadné balík, nie individuálne. ★Pre priemyselné použitie, nie na lekárske ! Je zakázané aplikovať do ľudského organizmu. Poznámka: Pre priemyselné použitie, nie na lekárske ! Je zakázané aplikovať do ľudského organizmu. Injekčná striekačka je spotrebný materiál, životnosť závisí od toho, ako ho používate. Nie pracovať s quick-nastavenie super lepidlo, pretože čas na prácu. Uistite sa, že čokoľvek, lepidlo, ktorú sa pokúšate použiť, má dosť času, môžete nahrať ju v a vydávať

Štítky: kolo epoxidové lepidlo, lepidlo super, striekačku a olej, tekuté lepidlo dávkovač, striekačky, 1 ml striekačky, vysoká rýchlosť oleja, jednu striekačku dávkovač, 50ml striekačky, crack plastové lepidlo.

  • Druh: Sú epoxidy
  • Aplikácia Materiálov: Plastové

Súvisiace produkty